Lätkää!!

Huonosti kävi. Kyllä myö nyt hävittiin sellaiselle porukalle, että on Kanadakin ihmeissään, jos venäläiset pystyvät pelaamaan noin kurinalaisesti jatkossakin.....Että sai Bykov tähtensä kuriin just tällä hetkellä.... :eek: Harmi.
Mutta tänään kaadetaan sitten RUOTSI!!! Pronssista taistellaan vielä! =)
 
Se on siellä, siellä, se sinne kilahti!! :D

Että se aina tuntuu niin hyvältä voittaa rakas vihollinen Ruotsi! :flower: :flower: :flower:
Miun mummo sanos, että "kaavettiin Ruotti"!! Ja niin taidan sanoa miekii!! :LOL: Ronssi ei oo sekään mikkään häppee!
 
Pääasia, että voitettiin hurrit!!

Niinhän sitä sanotaan, että kulta voitetaan, hopea hävitää ja Pronssi voitetaan :flower: :flower:
Hieno saavutus Leijonilta!
Oishan se ollut hieno olla taistelemassa kullasta, mutta on kolmas tosi hyvä eli ollaan kolmanneksi paras joukkue maailmassa!!
Selänne sitten jätti maajoukkueen. No, onhan sieltä uusia hyviä pelaajia tulossa!
Joten sitten se on taas odotettava seuraaviin kisoihin :( , jotka ovat kuin valovuoden päässá.
Mitäs sitä sitten katselis jotta saisi adrenaliinin liikkeelle ihan vain istumalla :LOL:
 
Mie kanssa luulen, että Selänteen pelit ovat nyt pelatut. Jotenkin oli mies vaisu, eikä luistinkaan kulkenut siihen lennokkaaseen tyyliin kuin ennen. Tai jos katsotaan Antti Pihlströmin luistelua, niin kenelläkään ei luistin kulkenut - sen verran raketti tuo nuorimies oli! =)
Onneksi on Mikko Koivu, Tuomo Ruutu ja nämä nuoret Anssi Salmela ja A. Pihlström, joiden voi toivoa nousevan johtamaan Suomen poikia jatkossa....
Ja Tiitiäisen äiteelle mie suosittelen ratamoottoripyöräilyä katottavaksi. Siinä sattuu ja tapahtuu koko ajan jotain! Mika Kallio on hyvis asemis ja ajavat Le Mansissa tänään. Miedän töllöstä ajot tulevat n. klo 13. :flower:
 
Alkuperäinen kirjoittaja pitkä kiekko:
Ja Tiitiäisen äiteelle mie suosittelen ratamoottoripyöräilyä katottavaksi. Siinä sattuu ja tapahtuu koko ajan jotain! Mika Kallio on hyvis asemis ja ajavat Le Mansissa tänään. Miedän töllöstä ajot tulevat n. klo 13. :flower:
En tiedä miksi, mutta viimiesien 8 vuoden aikana kaikenlainen moottoriurheilu saa multa karvat pystyyn, joten sillä en voi lätkää korvata

:|
 
Miekin seuraan aika monipuolisesti kaikkea urheilua, ennen aina formuloitakin, mutta sitten kun Häkkinen lopetti ja perheeseen tuli lapsia, niin aikaa ei vain niin enää ollut.... Jalista katon sujuvasti ( ei todellakaan kotimaista) ja lätkä on ykkösrakkaus. Yleisurheilusta tykkään ja olympialaiset ovat tavallaan aina sen vuoden kohokohta...
Tuosta ratamoottoripyöräilystä vielä sen verran, että miusta se on yleisöystävällisempi laji kuin formulat.... Täytyyköhän siun TÄ nyt vaan sit tyytyä pian alkaviin futiksen EM-kisoihin?? =)
 

Yhteistyössä