Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Höpö höpö. Antaako se itselleen kymmenet ylä- ja alapeukutuksetkin muka. Kyllä Suomessa kuule kaipaavia kirjoittajia riittää.
Kyllä, vaikka joku tai jokin klikki kirjoittaisi suurimman osan(miksi ihmeessä?) viesteistä, niin jaksaisivatko sitten nämä ahkerat ja omistautuneet "vaikuttajat" vielä peukuttaa omat ja toistensa viestit? Aikansa kuluksi? Työkseen?🤪 Ei edes suljetuilla osastoilla ole tuollaista maanista omistautuneisuutta vrk:n läpeensä.
 
vierailija
Kyllä, vaikka joku tai jokin klikki kirjoittaisi suurimman osan(miksi ihmeessä?) viesteistä, niin jaksaisivatko sitten nämä ahkerat ja omistautuneet "vaikuttajat" vielä peukuttaa omat ja toistensa viestit? Aikansa kuluksi? Työkseen? Ei edes suljetuilla osastoilla ole tuollaista maanista omistautuneisuutta vrk:n läpeensä.
Jep. Ei kukaan ainakaan ilman palkkaa aikaansa tuollaiseen tuhlais. Ajattele mikä työ, lähetellä lukuisia viestejä monta viestiä per minuutti tahtia. Eikä kukaan sellaisesta palkkaakaan kellekään maksais. Ihan järjetöntä jo ajatuksena.

eri
 
vierailija
Myönnä rolli nyt vaa. Kyllä sen nyt fiksummat jo on huomanneet miten tuo vauvan palsta rakentuu. Et käy töissä, oot varhaiseläkkeellä ja näpytät kaikki päivät. Hyvin sie vejät, oot omanlainen sisällöntuottaja heh.
 
vierailija
Mulle on ainakin ihan sama jos täällä joku trolli jonkun kaipausviestin kirjoittaa. Siis ihan sama onko se trollilta vai joltain tuntemattomalta mirkulta tuntemattomalle erkille. Mutta sinä joka jankaat jatkuvasti trolleista alat häiritä lukukokemusta jo aika pahasti.
 

Yhteistyössä