Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Keskustelupalstojen antia tältä päivältä. Bi-mieheksi luuleminen, koska sisäänlukutaito on ilmeisesti hukassa. Tai ehkä suomi24:n mieheksiluulija on eksynyt vauvalle. Yritäpä löytää irl mies ja parisuhde, jos porukka saa iloa väittämällä seksuaalista suuntautumista a) joko lesboksi, b) biksi tai c) jopa sukupuoli-identiteettiä eri sukupuoleksi kuin mitä olen. Kyllähän sekin on tapa kiusata. Palstoista puhumattakaan.
 
vierailija
Totta kai haluan hyvän yön toivotuksen. Multa ei ollut mikään noista syyttävistä tai ylipäänsä menneen aikamuodon viesteistä.
Tiedän sen, vaikka vielä tunnemme toisemme valitettavan huonosti, pidän sinua järki-ihmisenä. Minäkään en kirjoita poleemisesti tai hyökkäävästi, joten kummankaan palstan ilkeilyistä yksikään ei ole ollut minulta enkä ylipäätään ajattele häijysti sinusta.
 
vierailija
Kaipaavat terveiset rakkaalleni. Ymmärrän Suomea yhtä hyvin kuin tätä kappaletta, jossa on aina mielestäni laulettu "anytime you walk in" tai jotain siihen suuntaan. Vasta sitten kun näin sanat asia kirkastui ja hyvin vaikea oli silti kuulla oikein. En kuule sinunkaan sanomaasi. Oletan sen menevän niin kuin se korvissani kuulostaa. Sillä on sävyt ja tunnelma.
Biisillä ei ole tässä muuta merkitystä kuin mainitsemani seikan merkitys ja kivaa lauantai-iltaa kaipaajille. 🎶🎶
 

Yhteistyössä