Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pitää se klisee itsensä uneen itkemisestä paikkansa näköjään minunkin kohdalla. Eikä sua kiinnosta, ole missään vaiheessa kiinnostanut se paha olo mitä sun takia käyn läpi. Ei tietenkään kiinnosta kun sullahan on nyt perhe.
 
vierailija
Mitäs mietit?
Tulevaisuutta. Sitä mitä tuleva tuo tullessaan vai jatkuuko elämä puuduttavan harmaana mössönä, jossa tällä hetkellä elän? Möhlinkö mahdollisuuden, joka olisi kultaakin kalliimpi Onko tulevaisuudessa luvassa onnea rakkaudessa ja milloin ei enää tarvitse kovettaa itseään ja tunteitaan jottei jokainen sanallinen sivallus sattuisi niin hemmetisti? Kiitos kaloista.
 
vierailija
Hieroisin hartiasi, niskasi, kallonpohjasi kalvot ja lihakset. Ohimoita, korvantauksia, poskia ja päänahkaa. Lapojen pielet ja rankasi reunat, olkapäät ja olkavarren herkät kohdat. Solisluiden alta sormin sukisin, siitä rintalihaksiin rientäisin. Kivut karkoittaisin vaikka tekisi kipeää. HEI! SUOMI TEKI MAALIN! *anteeksi, köh*. Kalvot venyttelisin, vaikka olis kuinka kireää. Vatsalleen sut ohjaisin ja alasekään koskisin. Jo olisi neito vetreänä pian, mutta vielä haluaisin pehmennellä pakaran. Peppu ja reidet, lihaksista isoimmat, kaiken huolella hieroisin, pohkeitakin käsittelisin. Enää jäljellä olisi kysymys arka, onko OK koskea vaatteen alta?

Aarre -> Lempi
Meni yö miettiessä. Ei vaan olin unten mailla. Kokovartalohierontaa en olekaan kokenut, usko pois. Vastaisin: saat ensin suukon suoraan suulle. 😘
 

Yhteistyössä