Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämä on kyllä ahdistava ketju kaikkinensa. Toisen ihmisen ikävöinti on osattu pääpiirteissään puristaa synkäksi olotilaksi, toista ihmistä jopa syyllistäväksi. Kaunis asia on osattu tehdä rumaksi ja ilottomaksi. Harvassa ovat lämpimän kauniit kaipausviestit.
Ohis.
 
vierailija
Okei, ootkin tosis. Täytyy sanoa, että tuo tyylisi painostaa toista muuttamisessa on suorastaan oksettava. Noinkohan tiedät kaikki asiaan vaikuttavat jutut.
Kuules pahanilmanlintu.... 😠 Sydis on sanonut, että suunnittelee ja etsii uutta kotia. Haluaa itsekin muutosta nykyiseen tilanteeseen. Lopeta valittaminen ja keksi jotain kehittävämpää puuhaa, tsemppiä... 😊
 
vierailija
Kuules pahanilmanlintu.... Sydis on sanonut, että suunnittelee ja etsii uutta kotia. Haluaa itsekin muutosta nykyiseen tilanteeseen. Lopeta valittaminen ja keksi jotain kehittävämpää puuhaa, tsemppiä...
Sydis ei ole sanonut sulle mitään. Ketjun ja av:n muut anonyymirandomit eivät ole hän. Kysy Sydikseltä asiaa irl niin saat ehkä vastauksia.
 
vierailija
Hyvää yötä ja kauniita unia miehelle itään. Toivottavasti viikonloppusi on ollut rentouttava.

Ilmeisesti kevät tekee tuloaan, ainakin palstakirjoittelun perusteella. Se kyllä vieroittaan aika tehokkaasti palstakoukusta.

Olet ajatuksissani.
 

Yhteistyössä