Lääkäri tutkii

  • Viestiketjun aloittaja yritän
  • Ensimmäinen viesti
yritän
Odotimme mieheni kanssa toista lasta ja arjen pyörittäminen verotti seksielämää. Illalla esikon mentyä nukkumaan, kun sitä yhteistä aikaa olisi ollut, oltiin molemmat jo liian väsyneitä rakastelemaan. Aamupäivisin minua halutti usein kovasti, mutta silloin mies taas töissä. Itsetyydytystä tulikin harrastettua melkein aina lapsen ollessa päiväunilla. Dildoa en valitettavasti omistanut, joten sain tyytyä suihkuun ja omien sormien tuomiin nautintoihin. Mutta voih, miten halutti saada miehen kalua, kovaa ja seisovaa.

Tiistäina minulla oli aika neuvolan ensimmäiseen lääkärintarkastukseen. Kiiruhdin vastaanotolle, olin hieman myöhässä. No ei hätää, lääkäri oli myöhässä, joten istahdin odottamaan. Kauhukseni huomasin, että oli "se aika päivästä" ja minun jalkoväliä kihelmöi ja tunsin, että olin kostea. Vähänkö noloa, yritin miettiä kaikenlaista arkista ja tylsää, että tämä olotila menisi ohi. Asiaa ei liiemmin helpottanut se, että vastaanotossa pyöri komea nuori mies, harjoittelia vissiin, en ollut aikaisemmin nähnyt. Voi tuolta kun sais, huomasin ajattelevani ja kostuin entisestään. Olin edellisenä iltana siistinyt alapäätäni ja silkinpehmeä ihoni oli nyt todella herkkä. Pelkkä pikkuhousujen hankaus kiihotti alapäätäni. Tunsin kuinka nännit kovettuivat ja varmaan ne näkyivät ohuen paitani alta. Kuvittelinko, vai oliko vastaanoton komistuksen katse viipynyt rinnoissani, kun hän luuli, etten nähnyt.

Havahduin, kun minut kutsuttiin nimellä. Tutulla naislääkärillä olikin sijainen, no niin, mies tietenkin. Lääkäri esitteli itsensä ja kätteli, jonka jälkeen kysyi rutiinikysymykset. Olin varma, että kiimani näkyi ja minun oli vaikea keskittyä kysymyksiin. Hävettikin vähän, olisihan minun kohta paljastettava kostea vakoni suoraan hänen silmiensä eteen. No ei kai tästä kieltäytyäkään voi, ajattelin. Samalla ajatukset lähti taas laukkaamaan, vaikka yritin olla ajattelematta minun suosikki fantasiaani "tohtori tutkii kotirouvan".

"Riisu housut ja avaa hieman puserosi nappeja ja käy sitten tuohon tutkimuspöydälle" Oli sisätutkimuksen aika. Riisuin ja hieman empien kiipesin pöydälle ja levitin jalkani. Lääkäri asettui jalkojeni väliin ja kuulin pienen käheän hengenvedon. "No niin, katsotaas mitä rouvalle kuuluu" Hän työnsi sormet sisääni ja ne liukui sisään vaivattomasti. Olin kostea kuin mikä ja vaikka kysymyksessä olikin vain tylsä tutkimus, sormet tuntuivat hyväilyltä. Vai oliko sittenkään? Pelkkä tutkimus? Lääkäri liikutteli sormiaan sisään ja ulos, sisään ja ulos. Hetkinen, hän selvästi nai minua sormillaan. Oih, kunpa hän jatkaisi vielä...ohhh, lisää. "Rouva rentoutuu nyt täysin, on tärkeää tutkimuksen kannalta" lääkäri sanoi minulle pilke silmäkulmassa. Myös hänen ääni oli muuttunut käheäksi ja hengitys huohottavaksi. Minä kiemurtelin tohtorin sormien käsittelyssä ja käsittely oli taivaallista. Sitten hän siirtyi nuolemaan minua samalla edelleen nus sien pil luani. Minä siinä jalat levällään pöydällä ja hän jalkojeni välissä. Nus si ja nuoli oikein antaumuksella. Vuoroin hellästi, kiusottelevasti ja kovaa, imien myös klitorikseni suuhunsa.

Juuri kun kuvittelin, että en kestä enää tätä ihanuutta, vaan antaudun orgasmille, hän lopetti. Päätäväisellä äänellä komensi minut polvilleni niin, että nojasin pöytään jalkojen jäädessä jakkaralle. Tunsin tohtorin kädet rintojeni ympärillä ja ne alkoivat hyväillä nännejäni. Hänellä oli suuret kädet ja hän hyväili yhdellä kädellä molempia rinnanpäitäni. Pyllistin ja pyöritin pyllyäni häntä kohti. Saisinkohan? Kuulin kuinka tohtori avasi sepalustaan jatkaen rintojeni kiusottelua. Nyt hänen toinen kätensä löysi tiensä sykkivään rakooni. Muutama työntö sormilla ja sen jälkeen tunsin ison kul lin vaossani. En pystynyt pidättelemään pientä huudahdusta, niin ihanaa oli saada kalu sisälle. Oiiih, miten hyvältä tuntui. Oli kuin pil luni olisi ollut tulessa. Tohtori kuului nauttivan työstään, hän huohotti ja päästi pieni murahduksia. Minä vaikeroin ja inisin. Yhdellä kädellä klitoristani hyväillen ja toisella rintojani ja samalla tiukkaa, kosteaa pil luani nus sien, tohtori antoi parastaan. Rinnoillani ollut käsi katosi ja kosketus siirtyi pakaroitteni päälle. Hän pyöritti ja silitteli niitä hellästi, kunnes yhtäkkiä läpsäytti napakasti. Toisti tätä ja samalla työnsi kul liansa nopeasti syvälle sisälleni. En pystynyt enää pidättelemään vaan tulin. "Oiiiih, jooo, jooo, ihanaa tohtori, ihanaa. Aaaaah!" Lausahdukseni sai myös tohtorin laukemaan ja hänen sykkivä kalu pumppasi minun vakoani vielä muutaman vedon.

"Nyt voit pukea, kaikki näyttää olevan paremmin kuin hyvin" lääkäri sanoi. Tosin luulen, että meidän täytyy kuitenkin seurata tilannetta, joten käynti ensi viikolla lienee paikallaan. Varaathan ajan vastaanotosta. Puin ja lähdin haparoivin askelin kohti vastaanottoa. Olin varma, että poskeni punoittivat, mutta en välittänyt. Taivas, mikä pano, mietin.
 

Yhteistyössä