la syksyllä 2009 tays!!! TAPAAMINEN!!!!

Vivid
Eka siis mennään sinne etusivulle ja painetaan sieltä kerhot. Sitten ruudulle tulee kerhohaku ja haet kerhon esiin syysvaavit -09 nimellä ja painat nimeä. Sen jälkeen sivun pitäisi kysyä salasanaa, jonka jälkeen voi vapaasti liikkua kerhon alueella.

Ekalla kertaa pitää tosin jättää jäsenhakemus (kohdasta Hae jäsenyyttä), joka on edellytys vapaalle liikkumiselle kerhon sivuilla. Kun hakemus on hyväksytty (kerhon perustaja hyväksyy sen), niin saat yv:tä, jossa sinut hyväksytään kerhon jäseneksi.

Toivottavasti selkis :) Kysy uudestaan, jos ei vieläkään helpota.
 
Mulla kaks seuraavaa lauantaita ainaki jo buukattu menoa... Mut pitääkö sen olla lauantai? Sunnuntai-iltapäivät olis varmaan sellasii et ei oo enää monella mitään menoo tai puuhaa? VAi? Sunnuntaisinkin on kaikki paikat kesällä auki :)
 
Vivid
Nosto!

Nostetaan varuiksi keskustelu, jos joltain on jäänyt huomaamatta. Pari miittiä on jo ollut, mutta mukaan mahtuu vielä! Tervetuloa! Nanna-adele jakaa salasanoja kerhoon.
 
Moi!
Täällä myös LA 16.8 ja Tampereelta, tarkemmin Lentävänniemessä voidaan paksusti =) mukavaa olis nähdä muita mammoja jos vain saa aikataulua sopimaan yhteen.

nanna-adele Saisinkos salasanaa tuonne kerhoon?
 

Yhteistyössä