Kysyn nyt täältäkin ovulaatiosta

Kysyin mitäs nyt- puolelta mutta en saanut ainuttakaan vastausta :/

En löytänyt aloitusta mutta kyselin mitä ovistestit näyttää oviksen jälkeen.

Tilanne on se, että kiertoni on yleensä 34-37 päivää. Ovistestin mukaan testaaminen pitää aloittaa kp 18 ja olenkin joskus saanut siihen aikaan ovisplussan. Tässä kierrossa ovisoireet; limat, napukka, kivut, alkoivat kp 11 ja loppuivat kp 17. Kp 18 lämmöt oli noussut 0.2 astetta (yleensä oviksen jälkeen nousee 0.4). Aloitin oviksen testaamisen ja sain vaan heikkoja haamuja kp 19, 20. Tänään eli kp 21 ei tullut enää mitään toista viivaa. Lämmöt oli tänään myös jo 0.6 asetta koholla.

Eikö tämän nyt tarkoita sitä, että ovis todellakin oli ja meni? Eli se oli aikaisemmin kun yleensä? Aloitin testaamisen liian myöhään? Jos näin oli, niin kierrosta tulisi poikkeuksellisen lyhyt eli vain 31 päivää.

Ottaa vaan niin paljon päähän kun seksiä oli viimeisen kerran kp 13, toisin sanoen 4 päivää ennen mahdollista ovista. Yritystä on ollut jo todella kauan ja ollaan pyritty siihen, että seksiä harrastetaan vaikka väkisin mutta aina otolliseen aikaan. Luulin, että se aika olisi vasta nyt joten sen takia ei panostettu sänkypuuhiin. Taisi tämäkin kierto mennä ohi :'(
 
No kuullostaa vähän siltä että nyt on tainnu ovis olla just ennen kuin alotit tikuttamisen. :hug: Eihän sitä varmaks voi tietää, mutta kuullostaa siltä..

Mutta samat fiilarit täälläkin, vaikka itse oviksen bongasin ja se hyödynnettiin ni silti olo että ei varmaan nappaa. :(
 
Mä en oo mitenkään asiantuntia, mutta joka kuukausihan ei välttämättä ovulaatioita tapahdu, voi olla, että sulla oli ovuloimaton kierto, tai sit se hormoonihuippu meni ohi ilman, että ehdit pongata. Mulla ei ainakaan mitään pikkuhiljaa vahvistumista ole ovistesteissä ollut, ensin on puhtaat negat ja sitten kun on ovis niin sitten tasavahvat viivat ja seuraavana päivänä taas puhdas nega. Huppuhan saattaa mennä tosi nopeesti ohi. Toivottavasti tää auttoi edes vähän.
 
Kiitos vastanneille! Halusin vaan vahvistusta sille, että en analysoi kroppaani väärin vaan että ovis todellakin todennäköisesti jo oli, jos oli :( Tein vielä yhden testin tänään. Kopioin siis tuon aloituksen suoraa eilen tekemästäni aloituksesta eli tänään on jo kp 22 eikä tullut toista viivaa ovistikkuun. Lämmöt on silti koholla nyt sen 0.6 astetta, että pakko se on uskoa, tämä kierto on menetetty. No, ensi kierrossa tiedän sitten aloittaa testaamisen paljon aikaisemmin, kaiken varalta :)
 
Kuulostais siltä, että sulla on ollu ovis tuolloin kp 17. Yleensähän ovis on viimesenä limapäivänä ja sen jälkeen sitte lämmöt nousee. Ja jos sulla oli lämmöt jo kp 18 nousussa, niin veikkaisin tuota kp 17 ovispäiväksi. Mutta kyllä uskoisin ovulaation olleen, kun lämmöt on noin reippaasti nousseet. Nehän ei nouse, jos ei oo ovuloinu. Varmaan kannattaa alottaa tikuttelu jatkossa vähän aiemmin.. :) Tsemiä matkaan.
 

Yhteistyössä