kysymys jauhopeukaloille täytekakun täyttämisestä....

  • Viestiketjun aloittaja poropeukalo
  • Ensimmäinen viesti
poropeukalo
eli kun teen kääretorttupohjista (3-4:stä) täytekakun john laitan mansikkasurvosta ja banaania niin millä voisin sen kostuttaa,mikä antaisi hyvän maun ja paljonko kostutusta tarvitaan eli mistä tiedän olenko kostuttanut kakkua tarpeeksi? teen kakun edellisenä päivänä ja laitan yöksi jääkaappiin kostumaan.


 
mi
itse olen useasti kostuttanut kakut spritella :) välillä myös maitolla (josaa hiukan vaniljasokeria) tai mehulla.
Ja kostutusta tarvit niin paljo, että pintä tuntuu kosteelta, mutta ei märältä :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja mi:
itse olen useasti kostuttanut kakut spritella :) välillä myös maitolla (josaa hiukan vaniljasokeria) tai mehulla.
Ja kostutusta tarvit niin paljo, että pintä tuntuu kosteelta, mutta ei märältä :)
Näin minäkin teen! Vesi ja sitruunanmehu antaa myös kivaa kirpakkuutta voi vähän laittaa sokeria sekaan!
 
Minäkin kostutan yleensä mehulla, sokerilla maustetulla maidolla tai jollain limsalla, sprite taitaa olla parasta. Ylintä kerrosta kostutetaan eniten ja alinta vähemmän, kakku kun yön yli tekeytyy niin nesteet valuvat luonnollisesti alaspäin. Eikä tarvi kovin paljoa kostuttaa kun syödään vasta seuraavana päivänä, mehevöityy melkoisesti jääkaapissa.
 
poropeukalo taas
teen kakusta gluteenittoman,kuinka ison te ootte tehneet.mulla ohjeessa 6 munaa ja sit perunajauhoja ja sitä hienoa gluteenitonta jauhoseosta ja leivinjauhetta.mahtaako ohjeella tulla hyvää? en oo kokeillu ikinä
 
Alkuperäinen kirjoittaja poropeukalo taas:
teen kakusta gluteenittoman,kuinka ison te ootte tehneet.mulla ohjeessa 6 munaa ja sit perunajauhoja ja sitä hienoa gluteenitonta jauhoseosta ja leivinjauhetta.mahtaako ohjeella tulla hyvää? en oo kokeillu ikinä
Siis ihan kakkupohja, eikä kääretorttulevyä?

4 munan olen yleensä tehnyt. Olen korvannut vehnäjauhon vaan glut.jauhoseoksella ja hyvä on tullut.
 
poropeukalo
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
Alkuperäinen kirjoittaja poropeukalo taas:
teen kakusta gluteenittoman,kuinka ison te ootte tehneet.mulla ohjeessa 6 munaa ja sit perunajauhoja ja sitä hienoa gluteenitonta jauhoseosta ja leivinjauhetta.mahtaako ohjeella tulla hyvää? en oo kokeillu ikinä
Siis ihan kakkupohja, eikä kääretorttulevyä?

4 munan olen yleensä tehnyt. Olen korvannut vehnäjauhon vaan glut.jauhoseoksella ja hyvä on tullut.
sulla sit millainen ohje? voisitko näyttää mulleki? 8=)
 
Alkuperäinen kirjoittaja poropeukalo:
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
Alkuperäinen kirjoittaja poropeukalo taas:
teen kakusta gluteenittoman,kuinka ison te ootte tehneet.mulla ohjeessa 6 munaa ja sit perunajauhoja ja sitä hienoa gluteenitonta jauhoseosta ja leivinjauhetta.mahtaako ohjeella tulla hyvää? en oo kokeillu ikinä
Siis ihan kakkupohja, eikä kääretorttulevyä?

4 munan olen yleensä tehnyt. Olen korvannut vehnäjauhon vaan glut.jauhoseoksella ja hyvä on tullut.
sulla sit millainen ohje? voisitko näyttää mulleki? 8=)
Tässä ihan hyvä:

4 munan kakkupohja

4 munaa

1½ dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta
 
poropeukalo
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
Alkuperäinen kirjoittaja poropeukalo:
Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:
Alkuperäinen kirjoittaja poropeukalo taas:
teen kakusta gluteenittoman,kuinka ison te ootte tehneet.mulla ohjeessa 6 munaa ja sit perunajauhoja ja sitä hienoa gluteenitonta jauhoseosta ja leivinjauhetta.mahtaako ohjeella tulla hyvää? en oo kokeillu ikinä
Siis ihan kakkupohja, eikä kääretorttulevyä?

4 munan olen yleensä tehnyt. Olen korvannut vehnäjauhon vaan glut.jauhoseoksella ja hyvä on tullut.
sulla sit millainen ohje? voisitko näyttää mulleki? 8=)
Tässä ihan hyvä:

4 munan kakkupohja

4 munaa

1½ dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta


ohjeesta,pitääkin koklata heti 8=)
 

Yhteistyössä