Kylpylöistä tietoa

KA
Minkälaisiin kylpylöihin olette törmänneet kotimaassa ja lähialueilla? Ehkä Pietarin, Tallinnan ja Riian kylpylöistä kaipaisi eniten tietoja. Miksei myös joku eksoottinen vaihtoehtokin voisi kiinnostaa, jos on erikoisen hyvä. Budapestissähän on paljon myös kylpylöitä, onko jollekulle jäänyt joku erityisen hyvä Budapestin kylpylä mieleen?

Mukavaa jos kylpylä on tarpeeksi tilava, eikä se ole tupaten täynnä ja sinne löytyy jokin päivälippu mahdollisuus. Kuntosali vieressä ja useita erilaisia saunoja tekee kylpyläkokemuksesta paremman. Myös kunnolliset pukeutumistilat ja turvalliset lukittavat kaapit kuuluvat hyvän kylpylän perusominaisuuksiin.
 
Viimeksi muokattu:
Széchenyin kylpylä Budapestissä taitaa olla kuuluisin. Budapestin kylpylät ovat tyyliä terveyskylpylä eli erilaisia lähinnä ulkoaltaita, joissa eriasteisia vedenlämpövaihtoehtoja ja mineraaleja. Saunat ja muut tilat voivat olla hieman karujakin ainakin ne mitkä ovat kansan suosiossa. Luksuskylpylä meininkiä hoitoineen kannataa ehkä hakea muualta.
 
KA
Tuo Szechnenyi on varmaan se, jossa miehet pelaavat shakkia vedessä. Mineraalijuttu kuulostaa hyvältä. Niitä ei taida saadakaan näistä Hotellityylisistä kylpylöistä kuten vaikka Pietarin Sokos Hotel Palace Bridgestä.

Tuolta löytyy näköjään nyt kuvia saunoista ja niitä on ilmeisesti 8. Eivätkä ole pienuudella pilattuja. Siistiltä näyttää. Kovan päivän jälkeen mukava rentoutua kylpylässä. Itse en oikein pidä suomalaisesta kuivasta saunasta, joten kiva että vaihtoehtoja riittää.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä