Kylmää kyytiä tiedossa elämäntapatyöttömille

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kannustavuus ja kannustavuus. Tutkikaa nyt ensin kunnolla keitä toimeentulotuella on. Voisitte ehkä ryhytä puhumaan oikeista asioista, siis oikeiston asioista. Haluatte ilmeisesti samanlaisen hylätyn asunnottomien joukon Suomeenkin kuin Britanniassa ja jenkeissä? Lopettakaa valehtelu hyvinvointivaltion pelastusoperaatioista. Te viis veisaatte vähäosasista, kristillisetkin voisi vaihtaa puolueensa nimeä, arvaatte varmaan miksi?
En osaa arvata.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja ..post: 34595165":
Sanna Grahn-Laasonen tuhosi peruskoulun ja ammattikoulun Sipilän hallituksessa leikkaamalla koulutuksesta n. 700 miljoonaa euroa.
Kokoomuksen kyvyt yhteiskunnallisiin uudistuksiin on velanotto ja leikkaaminen joka kohdistuu heikompiosaisiin.
Se oli koulutusvientiä
 
vierailija
"Avoimien työpaikkojen määrä vähentynyt viime vuoteen verrattuna
Tilastokeskuksen mukaan avointen työpaikkojen määrä vuoden ensimmäisellä neljänneksellä on selvästi vähentynyt viime vuoteen verrattuna.

Avoimia työpaikkoja oli vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä 60 000, kun vuotta aiemmin määrä oli 80 800." 
vierailija
Ei tartte olla kokemusta vaan ihan netistä asia selviää. Vanhempiensa kanssa asuva saa pelkän työttömyystuen/toimeentulotuen ja omillaan asuva myös asumistuen ja työttömyystuenkin päälle vielä toimeentulotukea.

Briteissä muuten yksikin laitapuolenkulkija sai kivan hotellihuoneen kun muuta asuntoa ei ollut. Tämä oli ihan ylen dokumentissa. Ja toinen asui yksinään sellaisessa kaksikerroksisessa asunnossa mitä briteissä tuppaa olemaan. Ihan perussiisti sekin, ei tarvinnut yksiössä kököttää.
Sehän ei määrää enää EU:ssa
 

Yhteistyössä