Kuvia kauniista porvari-naispoliitikoista + kepupoliitikoista

vierailija
”Partasen entinen asiakas teki hänestä kantelun valvontalautakuntaan puoli vuotta ennen vaaleja. Nyt lautakunta toteaa yksimielisesti, että Partanen oli useilla eri tavoilla menetellyt hyvän asianajajatavan vastaisesti.”

Jutusta nousi mieleeni miesasianajaja, joka myös erotettiin ko. liitosta nsisystävänsä edessä kirveen heiluttelun takia. Luin jostain, että mies taas tekee töitä asianajana. Hain töitä nuorena kahteen asianajajatoimistoon. Ala silloin vielä kiinnosti. Toisesta niistä jäi mieleen, että pöytä oli täynnä paperipinoja, ja nainen oli uupuneen näköinen. Katsoin ennen kaikki tv-asianajosarjat. Sitten jouduin elämässäni vaikeisiin oikeusprosesseihin, joissa kävi hyvin. Nykyään ala on evvk. Hirveä työ ja työn jälki ihmisten tuomiot. Ei minusta sellaiseen olisi. Mammapalstalla roikkuminen riittää minulle. Kännykkäni kaipaa virtaa ja CM:n euron päiviltä ostettu 2 € Pullava kuningatarpitko halajaa pääsyä läskeihini.
Löysin googlaamalla kyseisen miesjuristin. Wikipedia vahvisti sen mitä kirjoitin tässä ketjussa. Kaikkea moskaa sitä onkin tullut luettua.
Sääliksi käy tämän palstan Omppu-sedän ja Echon mania naiskauneuteen.
He eivät koskaan keskustele ihmisen sisäisestä kauneudesta. Onpa ihminen ulkoisesti miten hyvä tahansa, ikävä luonne, pahat teot ja puheet sekä kirjoitukset, huono elämä näkyvät silmistä ja kasvoista. Nykyajan tekniikalla saadaan ihminen näyttämään miltä halutaan. Elämänne kuluu hukkaan typerien ketjujen ja kuvien väsäämiseen tällä palstalla. Alaikäisten ei kannata avata tätä palstaa. Ehkä asiasta pitäisi tehdä lisäys perustuslaki 10 pykälään.
 

Yhteistyössä