Kuvapino

"vieras"
[QUOTE="vieras";26043760]Kerran ainakin ruokakuvaketjussa kerroit lähettäväsi ne suttuiset kuvat niin kuin sinä/te(?) ne näät ja muista viis.

Kerroit muistaakseni basedownista...[/QUOTE]
Joo ja ennen kuin päivitän: n on liikaa.

Ja jotakin aiempaa kommentoijaa peesaan:
Kuvat ikäviä katsella. Haluan kuitenkin muiden mukavia kuvia katsella tässä ketjussa - joten poistu Booty!
 
Alkuperäinen kirjoittaja minä:
Ei kai sulla ole tukka lähdössä
:LOL: Ei onneksi, kun sitä ennestäänkin on aika ohuelti.
Mutta joko multa lähtee muut karvat ihan sheivaamattakin ja puskee housujen läpi, tai sitten tammasta lähtee kaikki talvikarva kertaheitolla. Sen verran karvainen persuus oli, kun tuolta alas könysin :D
 
[QUOTE="Vieras";26128001]Onpa huonossa lihaskunnossa toi hevonen, surullista nähtävää :([/QUOTE]


:LOL:
Mamman puskapolle, eikä mikään ihan nuori tamma enää.
Näin hevoshierojan näkökulmasta sanoisin, että se on saatanallisen karvakerroksensa alla ihan siinä kunnossa, kuin keskiverto harrastuspolle kevyesti otetun talvikauden jälkeen.
 
"Vieras"
No paskassa kunnossa silti, selitit mitä hyvänsä. Luulisi sun tuon koulutuksesi perusteella sen tajuavan. Tai sitten näet niin huonossa kondiksessa olevia hevosia alati että olet sokeutunut.
 
minä,
Röpörieska
4 dl rikottuja ohrasuurimoita
1 litra piimää
tl suolaa
1 dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja

Valmistus:
Liota ohrasuurimoita piimässä väh. kaksi tuntia. Voivat olla vaikka yönkin yli. Lisää suola ja vehnäjauhot. Kaada laidalliselle uunipellille (voidellulle tai leivinpaperin päälle) ja paista 25 min. 250 asteessa. Tämä sopii aivan erinomaisesti paistettavaksi vanhanaikaisessa leivinuunissa. Annoksesta riittää yhdelle ison sähköuunin pellille tai kahdelle n. 28 x 40 cm:n pellille.

 

Yhteistyössä