Kuusi tuntia "jouto" aikaa, mitä tekisit?

  • Viestiketjun aloittaja "juupajuu"
  • Ensimmäinen viesti
"juupajuu"
Eli tänään ois kuutisen tuntia aikaa tehdä mitä vaan, mitä tekisit? Aika alkaa nyt, iltapivällä sitten 15 aikaan tarvii alkaa tekemään ruokaa ja lapsetkin kotiutuu...
 
"väsy"
Just nyt : ottaisin kunnon tirsat. Sitten kahvikuppi ja kiva lounaspala. Sitten menisin ulos kävelemään ja kuuntelisin yleareenasta väliinjääneitä radio-ohjelmia. Jos jää aikaa, niin valmistaisin rytinällä ruokaa pakkaseen ja leipoisin sämpylät illaksi.
 
juupajuu (ap)
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle harmaana;26908612:
Lukisin, lukisin ja lukisin. Ja varmaan vähän palstailisinkin :D
Tämän taidan minäkin tehdä, tosin ensin lämmitän saunan kun tuli niin hiki lenkillä, sitten syön aamupalan kirjaa lukien :)
 
"vieras"
Järjestäisin enimmät hellevaatteet pois. Heittelisin lasten sukkakoreista kuluneet sukat ja laittaisin tilalle uudet (en nyt viitsi heittää niitä sekaisin kun sit homma taas vaikeutuu). Pesisin kylppärin ja keittiön.

No ei vaan, ensin lähtisin ratsastamaan ja lounaan jälkeen lukisin kirjaa. Edellä mainitsemani hommat tekisin ehkä huomenna, tai ensiviikolla.
 
"vieras"
Tekisin pikasiivouksen (imurointi, vessojen pesu,tavaroiden järjestely), sitten salille/jumppaan, ravintolaan syömään lounas ja sitten jäätelölle ja kahville rantakahvilaan.
 

Yhteistyössä