kuume-ripulia?

  • Viestiketjun aloittaja tellumama
  • Ensimmäinen viesti
tellumama
Mitäköhän rution tautia tämä nyt on? Olisko kenelläkään ollut vastaavaa? Pe-yönä nousi korkea kuume, joka laskenut välillä kuumelääkkeellä. Viime yönä viimeksi kuumetta ja nyt murjaisi poika löysät ripulit vaippaan. Yleiskunto ollut hyvä koko ajan, touhuaa ja syö lähes normaalisti. Eikö mahatauti yleensä ala toistepäin eli ensin ripuli ja sitten kuume?
 
Meillä oli 1v:llä samaa tautia. Sunnuntaina nousi kuume 38 ja sitä jatkui vielä eilisen. Vatsa oli myös ihan löysällä. Nyt on jo kuume poissa. Koko ajan on ollut yllättävän virkeä. En kyllä tiedä mitä tautia tällainen on...
 
Meidän 12 kk tenava oli kanssa ripulitaudissa viikonloppuna. Kaksi kertaa oksensi ja kolme päivää ripuloi. Kuume ei kuitenkaan noussut, ja hyvin jaksoi tenava touhuta. Halusi luonnollisesti juotavaa enemmän kuin normaalisti, saattoi juoda jopa desin vettä kerralla (mitä ei ole tapahtunut ikinä aiemmin).
 
Meillä poika 1,5 v. ollut kuumeessa su saakka (tänään to) sekä ripuli. Itksee tosi paljon kun pylly ihan punainen löysästä kakasta. Lääkäri katsoi eilen varalta korvat, oli ok. Käski vielä odotella huomiseen aamuun. Miten pitkää teillä kestäneet kuume-ripuli taudit?
 
Beep
Täällä myös kuumetta ollut, ripulia, silmätulehdus ja näppyläistä ihottumaa (?) poskilla, olisko vauvarokkoa?? Antibiottihoito silmiin ei tehonnut, silmät punoittaa iltaisin kun väsynyt. Allergiaa?

Joskus olis niin kiva tietää että mikä on tarkalleen. Ei tunnut lääkäritkään tietävän. Mistä ne kaiken tietäisikään...
 

Yhteistyössä