Kuume- ja kurkkukipu lapsella, syömättömyys

Poijan nassikalla 2v8kk ollu kuumetta sunnuntaista asti, ja eilen alkoi kröhäisyys, ja ilmeinen kurkkukipu. Kuumeen osalta eilen ja tänään ollu jo parempana, mutta lämmöt koholla kumminkin. Tänään käytiin lääkärissä ja tulehduksia ei oo, vaan virustauti kyseessä. Korvat/keuhkot/kurkku ok.

Nyt huolettaa syömättömyys. Tuo poika ei oo syöny kunnolla nyt siis neljään päivään, jotain närppiny toki mutta... muutenki niin hoikkanen poika. Juominenkaan ei ihan vimpan päälle mieluista oo.. Tuntuu että miten se pärjää, ja millä sen sais syömään..?

:'(
 
vieras
Ei kai vaan teillekin ole rantautunut enterovirus eli kuumetta, kurkkukipua ja viimeisenä tulee näppylöitä. meillä on kaikki paitsi minä sairastanut sen. Eli lapset ja isä, se siitä pikkulasten taudista.
 
Miä
Eikö mee mikään, jogurtti, kasvissosekeitto, ne kuppikeitot pelittää meillä kun on kurkku tosi kipeä. Eihän ne terveellisiä ole mutta ei ihan nälissään tarvii olla =) =)
 
Ei näin illasta ees jogurtti. Pinaattilettuja se söi eilen ehkä pari, ja pari nakkia. Hedelmäsosetta menee... Ja tänään 3 pinaattilettua. No, ehkä noi sitte riittää... mut on jo niin monta päivää kulunu ilman kunnollisia aterioita, että alkaa tosissaan jo huolettaa.
 
Miä
Anna syödä vaan sitä mitä menee. Kunhan ei paino kamalasti laske niin ei varmaan vielä ole hätää =) Meillä poika eli kahdella kuppikeitolla ja jogurtilla 5 päivää, paino laski kilon mutta se tuli äkkiä takaisin. Jos nestettä menee niin sekin on hyvä.
 

Yhteistyössä