Sarjassamme Echon epätoivoiset yritykset syödä terveellisemmin...
Oon käyttäny Borgesin Extra Mild -oliiviöljyä. Sopivan mieto aloittelijalle.
No sit luin että sen pitää olla kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä (eli kreetalaiset perheenäidit ei oo päätyny öljyksi), joten ostin kalliimpaa Memmas Knossos-öljyä, on tummassa putelissa ettei mene auringonvalosta huonoksi, ja kaiken lisäks luomua.
Se oli keltaisempaa, mut maistui melkein kalanmaksaöljylle.
Oonks mä nyt terveyden ytimessä?
Oon käyttäny Borgesin Extra Mild -oliiviöljyä. Sopivan mieto aloittelijalle.
No sit luin että sen pitää olla kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä (eli kreetalaiset perheenäidit ei oo päätyny öljyksi), joten ostin kalliimpaa Memmas Knossos-öljyä, on tummassa putelissa ettei mene auringonvalosta huonoksi, ja kaiken lisäks luomua.
Se oli keltaisempaa, mut maistui melkein kalanmaksaöljylle.
Oonks mä nyt terveyden ytimessä?