Kurpitsamarmeladin ohje hukassa :(

Tein jokunen vuosi sitten ihanaa kurpitsahilloa, missä oli appelsiinia ja kurpitsaa ainakin ja ohje oli Kotiliedessä tai Kodin kuvalehdessä.

Muistaisko kukaan ohjetta, tai olisko tehnyt vastaavaa jollain muulla ohjeella.

Se hillo, tai olisko paremminkin ollut marmeladia, oli aivan superihanaa voileipäkeksien päällä :p
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Tuos on ainakin joku ohje johon on käytetty appelsiinia,
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/78844/Kurpitsamarmeladi
Kiitos... joku ton tapanen se oli... tosin muistelin, että siihen ois raastettu myös appelsiinin kuorta, ja että olisin ostanut sillo siihen siks luomuappelsiineja.
 
Sisko M Mikkeli
Olen tehnyt sellaisella ohjeella että kilo kurpitsaa kaksi appelsiinia ja kilo sokeria. Appelsiinin mehu sekä kuori käytetään. Kaikki kerroksittain kattilaan ja hiljaisella tulella noin tunti keittelyä. Hyvää tullee
 

Yhteistyössä