kuomuratas+ kantokoppa

Meillä oli kuopuksella aikoinaan Gracon airvoyager rattaat ja emman kantokassi ja hyvin toimi, hintaa reilu 200e yhteensä. Oli sen verran topatummat kankaat rattaissa joten toimi hyvin alkukesän vauvalla. Tietty syksyllä oli sade/tuulisuoja lisäsuojana.
 
Oikeastaan hyviä kuomurattaita on aika vähän ja ne ovat kapeita. Edullisia yhdistelmäpaketteja on vaikkapa Haberkorn Comfort, jossa on jo heittoaisat ja kunnon tavarakorit ym. Siinä on valmiiksi sopiva ja samanvärinen kantokassi, jossa on turvakiinnikkeet ratasistuimeen. Hintakin on 250,- - 300,- eli aika edullinen. Siis jos edullsempaa ja toimivaa etsii.
 
Teutonia-fani
Teutonia Mistral + pehmeä kantokoppa, oiva yhdistelmä. Katso www.teutonia.fi. Mistralissa heittoaisa. Toinen vastaava halvempi Rocky, jossa huonompi jousitus ja ilman heittoaisaa, mutta hyvä sekin. Hinta ei liian kallis, ja todella laaturattaat. Suosittelen!
 
Suosittelen
Meillä kanssa Mistralit ja pehmeä koppa. Hyvä yhdistelmä ja erinomaiset etenkin rattaina ja niillähän käyttöikä onkin pidempi kun varsinaisina nukkumarattaita. Mistraleita voin suositella ja ylitäätänsäkin kuomuratas + kantokoppa kombinaatiota. Kannattaa tosin ottaa huomioon, että kun kyseessä on ratas + koppa yhdistelmä niin ne ovat vaunuihin verrattuna hieman matalammat. Työntökorkeutta tietysti on, mutta jotkut ovat sitä mieltä, että pitkän ihmisen on hankalampi kun vauva on matalammalla. Minulle taas lyhyenä aivan oiva ratkaisu ja vaikka mies onkin yli 180cm niin ei hänkään ole kokenut asiaa mitenkään hankalana.
 

Yhteistyössä