kun vauva siirtyy omaan huoneeseen

eli miten teillä muilla tuo siirtymävaihe mennyt? meillä typy siis 7kk ja muutetaan nyt isompaan asuntoon, jolloin myös hänet siirretään omaan huoneeseen. mietin vaan että mitenkähän mahtaa onnistua.. ei siis nykyäänkään nuku ihan maidän sängyn vieressä, vaan tavallaan olohuoneen puolella.. =)
 
Hei!

Aion kans pojan siirtää omaan huoneeseen kun tulee puoli vuotta täyteen. Muutetaan silloin isompaan asuntoon. Meillä on nyt yöt todella vaikeita. Poika herää kaikkiin kyljen kääntämisiin ja yskäisyihin. Toisinaan on hyvinkin vaikea saada uudelleen uneen. Lisää kommentteja onnistumisista olis kiva lukea!
 
Meidän kaksoset siirtyivät omaan huoneeseen reilun kolmen kuukauden iässä (tila oli meidän makkarissa tosi tiukilla) ja yöt parani heti huomattavasti. Meillä myös herättiin joka kyljen kääntämiseen, mutta ei enää! Nyt meillä nukutaan 10-12h/ yö ja kaksoset kohta 5kk :)
 
Meidän poika siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan ollessaan vähän vajaa 3kk. Samassa huoneessa nukkumisesta ei kerta kaikkiaan tullut enää mitään; poika ähisi, puhisi ja touhotti niin monella tavalla, että ei siinä vanhemmat enää nukuttua saaneet (poika kyllä nukkua porskutti tyytyväisenä). Kyllähän se äitille otti koville ensimmäisenä iltana, kun ajattelin, että herääkö sitä sitten, kun poika alkaa itkemään jne. Mutta eipä ollut heräämisestä huolta, kyllä naapurihuoneesta kuului komea kajaus, kun nälkä oli:) Erittäin tyytyväisiä ollaan oltu tuohon aikaiseen omaan huoneeseen totuttamiseen. Nyt poika on yli 9kk ja on jo reilu puoli vuotta saanut tuhista omassa huoneessaan yöt. Meille tämä oli ainakin oikea ratkaisu, sen verran sitä kuitenkin on "itserakas" ja haluaa nukkua kunnolla, jos siihen suinkin mahdollisuus annetaan (edelleen herätään vähintään kerran yössä tuttia laittamaan tai laskemaan poika seisomasta takaisin nukkumaan). Aikamoinen touhottaja poika on unissaan edelleen, ja jos yökylässä joskus joudumme nukkumaan samassa huoneessa hänen kanssaan, ovat korvatulpat paikallaan:)
 
Meilläkin perhepeti vaihtui omaan huoneeseen ja sänkyyn noin 3-4 kuukauden iässä. Lapsi alkoi pyörimään ja ähisemään perhepesissä, joten me vanhemmat emme oikein saaneet enää unta, ja tilakin alkoi loppumaan. Lähes samantien nukkui kokonaisia öitä, kun mekään emme olleet vieressä "häiritsemässä". =)
 

Yhteistyössä