itse ainakin inhoan voidella ja jauhottaa vuokaa.. helpompi tapa on leikata leivinpaperista vuoan pohjan kokoinen pala, laittaa se pohjalle, reunoja ei tarvitse voidella. kypsän, jäähtyneen kakun saa irti vuuasta kun pyöräytät veitsellä reunat
tuo oli muuten ihan ammattitaitoisen kondiittorin neuvoAlkuperäinen kirjoittaja 04.07.2005 klo 14:00 Kippo kirjoitti:Jaa, makuasioita näköjään, mun mielestä taas toi sun keino on älyttömän rasittava
oli miten vaan, mutta mua rasittaa suunnattomasti ajatuskin leikeillä leivinpaperista palasia ja viritellä niitä kippoihinAlkuperäinen kirjoittaja 04.07.2005 klo 19:14 Keijunmekko kirjoitti:\tuo oli muuten ihan ammattitaitoisen kondiittorin neuvoAlkuperäinen kirjoittaja 04.07.2005 klo 14:00 Kippo kirjoitti:Jaa, makuasioita näköjään, mun mielestä taas toi sun keino on älyttömän rasittava
ja mua rasittaa ajatus pullasudista ja RASVASTA! :snotty:Alkuperäinen kirjoittaja 04.07.2005 klo 19:31 Kippo kirjoitti:\oli miten vaan, mutta mua rasittaa suunnattomasti ajatuskin leikeillä leivinpaperista palasia ja viritellä niitä kippoihinAlkuperäinen kirjoittaja 04.07.2005 klo 19:14 Keijunmekko kirjoitti:\tuo oli muuten ihan ammattitaitoisen kondiittorin neuvoAlkuperäinen kirjoittaja 04.07.2005 klo 14:00 Kippo kirjoitti:Jaa, makuasioita näköjään, mun mielestä taas toi sun keino on älyttömän rasittava
eli edelleen makuasia
Mä käytän kans, ja kyllä kakkupohjaa tehdessä tarvii sipaista rasvaa pohjaan, sokerikakku jää muuten kiinni.....Alkuperäinen kirjoittaja 06.07.2005 klo 09:36 harmailen kirjoitti:Minä käytän Tupperwaren pyöreää silikonivuokaa, ei tarvi voidella eikä viritellä leivinpapereita ja kakku irtoaa takuuvarmasti!
no mutta sehän käy ihan pikaa pikaa, piirtää vaan kynällä leivinpaperiin vuoan pohjan kokoisen ympyrän ja siitä vaan leikkaamaanAlkuperäinen kirjoittaja 09.07.2005 klo 19:39 Pööpö kirjoitti:ja minä kanssa pidän enemmän vuoan rasvaamisesta ja jauhottamisesta kuin leivinpaperin leikkelystä.
Niin että makuasioitahan nämä Oli ihan pakko kommentoida.
jep, jokainen tekee niin kuin parhaaksi kokee tuo tapa on vaan mulle se mukavin ja helpoin, toisella taas toinen.Alkuperäinen kirjoittaja 16.07.2005 klo 22:48 Äittä77 kirjoitti:Eikös nyt olisi kaikkein nopeinta laittaa se rasva sinne vuokaan talouspaperilla, ei mitään pullasuteja ja rasvaisia sormia jos ei saa sottaantua leipoessaan ja sitten venhäjauhoja niin eivätpä ole kermassakaan sitten kokkareina...
kakku irtoaa ja helpolla pääsee tuossa hommassa. Musta ainakin on helpompi pyyhkäistä flora rasiasta klimmpi rasvaa talouspaperin sisään ja sillä pyyhkäistä vuoka ja viskata vehniksiä sekaan ja heilauttaa. Jokaisella olkoon oikeus mielipiteisiinsä,mutta olkoon myös niille kunnon perustelut!
ja tämä siis mun mielipide,en jaksaisi alkaa leikkaa-liimaa-askarte-tyyliä leivonnassa!!
*ravintolakokki*
Alkuperäinen kirjoittaja 10.07.2005 klo 20:24 Kahden tytön äiti kirjoitti:\no mutta sehän käy ihan pikaa pikaa, piirtää vaan kynällä leivinpaperiin vuoan pohjan kokoisen ympyrän ja siitä vaan leikkaamaanAlkuperäinen kirjoittaja 09.07.2005 klo 19:39 Pööpö kirjoitti:ja minä kanssa pidän enemmän vuoan rasvaamisesta ja jauhottamisesta kuin leivinpaperin leikkelystä.
Niin että makuasioitahan nämä Oli ihan pakko kommentoida.
se rasvaaminen on niin suttusta ja inhaa hommaa mun mielestä.. ja jos korppujauhottaa vuuan, niin inhottava levittää kermavaahtoa täyttäriin kun korppujauhot sekoittuu kermaan :/
Jos se leipominen tuntuu näin vaikealta niin miksei ostaisi valmista kakkupohjaa kaupasta??Ei minulla vaan ole koskaan korppujauhot jääneet kakkuun kiinni paistamisen jälkeen.Samalla vaivalla sitä rasvan ja korppujauhojen kanssa läträä jos on leipomaan kerran ryhtynyt!!