Kun mielesi tekee seksiä...

  • Viestiketjun aloittaja LadyLady
  • Ensimmäinen viesti
Tummatukka
Mun ei tarvitse kuin katsoa tietyllä tavalla ja kohottaa vähän kulmakarvaani, niin mies tietää mitä on luvassa.....Jos taas mies näyttää nuutuneelta ja vaikka tuijjottaa TV:tä apaattisen näköisenä ja mun tekee hirveästi mieli..silloin vihjauksen täytyy olla vähän selvempi :whistle: Polvistun vaikka hänen eteensä avaan housut ja alan hellimään veitikkaa..kyllä se mies siitä ainakin innostuu :D
 
jos ja jos
Jos satun makaamaan miehen viekussa sohvalla ja katsotaan telkkua silloin ku sikee halut päälle niin yleensä alan hivelemään mieheni sisäreittä hitain pitkin vedoin... Mies on itsekkin sanonut että se tuntuu tosi hyvältä ja useesti alkaa tehdä mieli... Joskus taas sanon vaan suoraan että nyt tekis mieli tms.
Mieheni aloite menee yleensä jotenkin näin "mennääks makkariin..?" :whistle: :p =)
 
Dude-76
Lähestyn vaikka naistani takaapäin kun hän esim siistii keittiön pyötää yms ja suutelen niskaan/kaulaan ja samalla kuljetan käsiäni hänen ympärillään tietyillä alueilla. Sitten painan etumukseni kiinni hänen takamukseensa ja alan liikuttaa lantiotani. Yleensä se ei paljoa muuta tarvii :D B) Jo elviksen lanteet ties sen.
 
Iltasin kun katsellaan ihan vaan telkkaria,niin ollaan mieheni kanssa aina ihan toisissamme kiinni... siitä on sitten helppo alkaa hivelee jos sille päälle sattuu...
Yks mistä meillä mies hullaantuu on kun hitaasti alan imeskelemään ja nuoleskelemaan mieheni sormia.. vähän silleen vihjailevasti imen..ikään kuin ottais suihin... :p :heart:
 

Yhteistyössä