Kun meette kylään,annatteko lasten levittää KAIKKI lelut mitä löytyy ja siivootteko ennen kun lähdette??

  • Viestiketjun aloittaja eukko
  • Ensimmäinen viesti
sekä että
Riippuu kyläpaikasta ja lelujen määrästä.. Jos alkaa ihan hirveä kaataminen vain kaatamisen ilosta niin sen leikin kyllä keskeytän, mut muuten saavat leikkiä, enkä vaadi et meillä vierailun jälkeen tarvii korjata leluja pois, koska ne leviää ympär kämppää joka tapauksessa..
 
riippuu vähän mihin mennään... on muutaman kamun kans sellai "diili" et lastenhuoneessa ku lapset leikkii ja sotkee ja levittää ni niit ei tartte siivota... esim jos hyö on meillä, ja niien muksut sotkee, ni ainut on et lelut viiään takas lastenhuoneeseen, jos niitä kannetaan muualle, ja minä sit lasten kanssa kerään ne =)
sama juttu jos ollaan heidän luona kylässä. jos taas meen yhden toisen kamun luokse, ni siel autellaan siivoomisessa, mutku hää on nii tarkka mis haluu tietyt lelut oltavan, ni ei ihan kaikkea sit lastenhuonees siivota, hää haluu ne ite sit laittaa =)

mut jos ei ois tällasta molemmin puolista "sotkudiiliä" ni siivottais jos oltais jonkuu koton, ja samaa odottaisin sit meilkii, et jos sotkevat nii siivoovat, ainakin vähän keräilis leluja laatikkoon
 
En mä kaikkia leluja anna levittää, enkä tykkää jos meilläkään niinku ihan kaikki tyhjennetään. Ei nuo omatkaan niitä ihan tyhjiksi koskaan tyhjennä.
Siivotaan kyllä ennen lähtöä, tosin usein kaverin luona kylässä kun ollaan, niin totee meille vierailun päätyttyä, et antakaa olla vaan, me siivotaan sitten. Mutta tässäkin sitten se, että jos muksu nyt ehtinyt levittää paljonkin, niin siivoan kuitenkin osan leluista pois. Ja mäkin usein sanon, kun meillä käyvät, et antaa vaan lelujen olla ja saa niitä levitellä, kyllä me ne sitten siivotaan. :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Jellonainen:
Siivotaan lelut, mutta aika usein kylässä "emäntä" sanoo ettei tarvitse, koska olemme vieraina talossa. Enkä itsekään vaadi että vieraiden pitää siivota, toki on mukavaa että apua tarjotaan.
Samoin. Meilla hyvin harvoin vieraat on siivonneet lelut kasaan (ja sita lelusotkua sitte riittaa), jokainen saa varmasti siivota kotonaan tarpeeks ja haluavat vierailun aikana vaan nauttia valmiista kahvista ja siita etta saa jattaa sotkunsa emannan siivottavaks.
 
vieras
Yleensä siinä on talon omat lapset niitä leluja yhtä lailla levittämässä. Omaani toppuuttelen, jos mielestäni liiallisuuksiin menee. Tai ainakin välillä kerätään jotain pois, ennen kuin otetaan uusia leluja. Tarjoudun aina siivoamaan, mutta emännät aina kieltävät. Jotain silti kerään.
 

Yhteistyössä