Kumpi

m38
asennosta riippuen jompi kumpi tai sitten vain ihan ilman käsienapua.
jos vaimo alla selällään niin silloin minä joko kädellä autten hieroen samalla veijjaria vaimoni huulille tai sitten ihan ilman apuakin. jos vaimo päällä ratsastaen niin silloin hän normaalisti auttaa käsillä veitikan oikeille uomille sama kuin jos hän haluaa takaapäin.. :p
 
..meillä pakko käyttää käsiä apuna. SE on niin jämäkästi mahassa kiinni että pari senttiä pitää raottaa. Muuten meilläkin menee suunnilleen noin. Bestis kertoi, että heillä veijari jää aina sellaiseen 45 asteen kulmaan. Taitavat olla hiukka erilaisia nuokin.
 
m38
no joo kyllähän Se kaikilla on erillainen niin kuin naisillakin. miehillä on pystyasennon kulmassa eroa mutta taitaa olla naisilla myöskin toisilla edessäpäin toisilla takaapain paremmin tarjolla. mutta eiköhän silti se juuri sisälle pääseminen tai ihan huulilla olo alkuun ole lähestulkoon toiseksi paras asia sen O... n jälkeen. ja onhan toki molempien kiihoituksen vaikutus myös asiassa otettava huomioon. liukkaaseen ( märkään) pääsee paljon helpommin kuin " nihkeään" tosin veitikka saattaa lipsua liikaakin.
 

Yhteistyössä