Kumpi teillä on pitänyt enemmän paikkaansa, ultra vai kuukautiset (synnytyksestä)

  • Viestiketjun aloittaja kivaa
  • Ensimmäinen viesti
Vepasto
ekassa laskettu aika oli molemmissa sama (tai no heitti päivällä ) ,tokassa tulin km:n jälkeen raskaaksi, eli ei ehtinyt tulla kuukautisia. Eka laskettu aika otettiin viikon 6 ultran mukaan, toinen rakenneultrasta ja ne heitti keskenään viikolla.
 
AnniHelena
Alkuperäinen kirjoittaja Kylkiluu:
Kuukautisten ja ultran mukaan laskettu synnytysaika on täsmännyt päivälleen molemmilla kerroilla
Sama juttu, ja ole kyllä tiennyt itsekin tarkalleen päivän jolloin tehty. Kierto on aina ollut säännöllinen ja lyhyehkö 24 päivää. Kumma kyllä neuvolasssa eivät koskaan suostu laskemaan laskettua päivää oman kierron mukaan vaan aina siitä 28:sta vaikka olen sanonut että ei minulla ikinä ole ollut 28 päivän kiertoa. Varhais- ja np-ultrassa ovat kuitenkin muuttaneet la:n oikeaan vaikka ei sitä yli viikon heittoa olekaan ollut.
 
memmu
Ekasta ultra piti paremmin paikkaansa. Jos olis katottu kuukautisista niin laskettu aika olis ollu viikkoa myöhemmin... synty kuitenkin ultran mukaan 3 päivää ennen sitä laskettua. Toka synty 3 päivää jälkeen lasketun sekä ultran että kuukautisten perusteella. Nyt tämä kolmas on pari päivää isompi ultran mukaan kun kuukautisten mutta jää nähtäväksi missä vaiheessa syntyy...
 

Yhteistyössä