Kumpaa uskoa kinkun paistossa: paistomittaria vai kelloa?

Siis aiempina vuosina olen paistanut kellon mukaan - hyvää.
Viime vuonna mentiin paistomittarin kanssa ja n. 7kg kinkku oli kyllä valmis muistaakseni n. neljässä tunnissa. Kelloa jos olisin katsonut, olisi pitänyt olla paljon pitempään. Mutta hyvää siis oli. Oisko tilanteeseen vaikuttanut se, että käytin kinkkupussia?

Niin ja muuten ihan samoilla ohjeilla, 125 astetta.
 
juuuu
[QUOTE="shihtzu";22715907]kelloa, paistomittarin mukaan tulee kyllä kypsää, mut ei tarpeeksi, kun kinkun pitää olla ylikypsää.[/QUOTE]

Näin. En edes nykyisin omista paistomittaria.
 
..
[QUOTE="shihtzu";22715907]kelloa, paistomittarin mukaan tulee kyllä kypsää, mut ei tarpeeksi, kun kinkun pitää olla ylikypsää.[/QUOTE]

Kuinka kuumaksi sitten olette päästäneet mittarin mukaan eli paljonko yli 80 astetta?
 

Yhteistyössä