Kummat rattaat mukaan laivalle?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ollaan lähdössä tallinnaan (yö hotellissa) ja pähkäilen että kummat rattaat ottais mukaan,yhdistelmät (emmaljungan eli ei pienimmästä päästä) vaiko matkarattaat? matkarattaat tietysti kätevämmät kun on pienemmät mutta lapsen kannalta ois kivempi varmaan matkustaa yhdistelmillä jos nukkuukin niissä..mutta onko ne isommat hankalat laivassa??
 
"hmmm"
Matkikset on aina kätevämmät kun saa helposti ne sitten kasaankin tarveen vaatiessa. Kyllä se lapsi varmasti niissäkin nukkuu jos väsyttää. Meillä ainanki nukkunut.
 
..
Tallinnassa vanhassakaupungissa tyyliin puolet kaduista on mukulakiveä eli jos teillä on ihan halpismatkarattaat, niin en ehkä niillä lähtisi sinne täryytykseen. Matkarattaat sitten taas kaksi aikuista nostettua pari porrasta ylös kauppoihin siellä vanhassa kaupungissa. Isoilla rattailla jäätte helposti ulkopuolelle ja muutenkin ne on liian isot kaupoille.

Meillä ei kyllä ole koskaan käytetty muita kuin matkarattaita. Yhdistelmien rattailla on korkeintaan ulkoiltu tässä kotosalla joskus harvoin. Tottakai matkarattaissa voi nukkua, miksei voisi?!

Laivalla varmaan mahtuu molemmilla yhtä hyvin, varsinkin jos ei mene tax freehen ruuhka-aikana.
 
Jos teillä on vain yksi lapsi ja tavaraakin sen mukaisesti, ottaisin ne yhdistelmät. Tallinnassa paljon mukulakivikatuja, joissa hankala mennä matkarattailla. Lisäksi on teille vanhemmille ihanaa istahtaa vaikka kahvilaan, kun pikkuinen ottaa päikkäreitään hyvissä vaunuissa, joissa nukkuu luultavasti paremmin ja pitemmän jakson, kuin matkarattaissa. Meillä kun mukeloita on viisi ja tavaraa aina ihan liikaa:snotty:, yrittäisin selvitä matkiksilla.
 
"vieras"
no hmm...vanhaan kaupunkiin ollaan menossa ja gracon mirage rattaat ja ei oo mitkäät hyvät kyllä sellasessa maastossa.No mulla on viikko vielä aikaa tässä pähkäillä asiaa :)
 
"vieras"
Mä ottaisin yhdistelmät jos kerran vanhaan kaupunkiin menette. En ymmärrä miksi jengi liputtaa niin paljon matkiksia kun sitten pitää kiroilla kuinka ne eivät kulje joka paikassa hyvin.
 

Yhteistyössä