Kulissien ylläpitäminen

  • Viestiketjun aloittaja siivetön
  • Ensimmäinen viesti
siivetön
Tuo edellinen kirjoitus oli kuin minun kynästäni kirjoitettu.(Ajattelin jo tänään alkuillasta että kirjoitan tänne pahan oloni pois, jos vaikka helpottais.) Paitsi että meillä mies juo kotona ja purkaa kaiken p****n sekä edellisestä liitosta että työongelmistaan minun niskaani. Meillä on myös 2kk ikäinen pieni prinsessa, erittäin toivottu ja odotettu. Mieheni suostuu kuitenkin pitämään lastaan iltaisin vain sen pienen hetken että pääsen yksin vessaan käymään, eli noin 2min.. Neidillä on vatsavaivoja ja mies ei kestä pienintäkään kitinää, saati sitten kun pikkuneiti huutaa oikein kunnolla. Syli on kuitenkin ainoa paikka missä neiti rauhoittuu. Eli siivoan, teen ruoan ja laitan pyykit pikkuneiti sylissä. Mies kyllä sanoo aina että nukkuisin kun vauva nukkuu( ei nimittäin nuku kun n.8h vrk ja senkin pienissä pätkissä), mutta auta armias kun sen kerran nukuin vauvan kanssa enkä ollut rätti kädessä... Eipä tule toista kertaa tapahtumaan moista virhettä. Nyt ollaan sitten taas päästä varpaisiin (kirjaimellisesti)mustelmilla.Seuraavan kerran varmaan tappaa niinku uhkasi, sen verran lähellä se oli jo nyt. Mies on mustasukkainen ihan kaikesta, entisestä eletystä elämästä, ystävistä jne. Hellan ja nyrkin väli on kuulemma ainoa oikea paikka minulle.Hävettää kun kaikki varmasti näkevät mustat silmät ja kakki muutkin mustelmat. Tosin kaikkein kipeintä ottaa sydämeen. Miten voi ihminen joka väittää rakastavansa, olla noin paha, ilkeä ja sairas?!?! Edes pieni viaton lapsi ei pysäytä kun sillä "kilahtaa". Siltikin, kaikesta huolimatta, yritän vielä pitää kulisseja pystyssä. En tiedä miksi, tuskin enää ainakaan rakkaudesta miestäni kohtaan, se tunne on väkisin tukahdutettu pois. Kai se jonkunlainen tyhmä ylpeys on mikä pistää jatkamaan, ei uskalla myöntää kellekään miten pahan virheen olen tehnyt mennessäni naimisiin tuon "hirviön" kanssa.
Josta kukaan ei edes usko että lyö naista. -se kun on niin mukava ja kiltin oloinen kaveri. Vaan niinhän ne pahimmat yleensä on. Kokemusta edellisestä avioliitosta meinaan löytyy 10 vuoden ajalta...
Mutta, kaikella on hintansa, myös niillä kulisseilla.
Nyt mennään neidin kanssa makuuhuoneen puolelle kun kuuluvat kuorsaavan sekä isä että tytär.
Mukavaa ja parempaa kevään jatkoa kaikilleja muistakaa arvostaa niitä oikeasti hyviä ja kilttejä isiä ja miehiä!
 
pomppujalka
Hei!

Miehesi tarvitsee apua! Muista, että sinun PITÄÄ ajatella lapsesi ja itsesi parasta. Väkivaltainen suhde ei ole hyväksi kellekään. Martyyria ei kannata leikkiä! :attn:
 
Hae heti apua ... neuvola, ensi-ja turvakoti, auttava puhelin, sukulainen... ihan mikä taho vaan, mutta hae itsellesi ja lapsellesi apua. Samalla haet apua myös miehellesi, kun pysäytät tilanteenne jonkun tahon väliintulolla.

Harvoin perheväkivalta loppuu itsellään ja niiden henkisten haavojen hoitoon tarvitaan todella apua. Niin kuin aiemmin on jo todettu - marttyyrina oleminen ei auta ketään. Sinun on nyt otettava itseäsi niskasta kiinni ja haettava apua - sitä on tarjolla!
 
mr conzales
Nyt toimeksi!

Tuollaiselle täytyy laittaa heti seinä vastaan. On välinpitämätöntä sinua ja lapsia kohtaan jos tuollainen meno jatkuu. Lapset ottavat esimerkkiä vanhemmistaan yms. Sinulla on jo nyt selvästi pelkotiloja, mitä tulevaisuus tuo tulleessan jos siihen lisätään esim. viina ja mustasukkaisuus??

Jos äijä käy käsiksi lähde menemään, vaikka helpommin sanottu kun tehty, mutta noin ei voi jatkua tiedät sen itsekin.

Ukko ruotuun tai sitten erilleen
 
miksi alistut tuollaiseen kohteluun??miksi et lähde pois??miksi et ota yhteyttä sossuun/neuvolaan??mene turvakotiin??varmasti tiedät että et ole ainut ihminen tässä maassa joka saa osakseen väkivaltaista kohtelua.ajattele lastasikin??hän vaistoo ja näkee.turvakodissa voit asua vaikka vuoden päivät ja sieltä he järjestävät teille oman asunnon ja laittavat raha-asiat järjestykseen ja huolehtivat teistä vielä sen jälkeenkin.Miehesi ei pääse turvakotiin jos niin haluat ja hänen ei tarvitse tietää teistä mitään.
voimia sinulle :hug:
 
Luin toisenkin kerran tekstisi.Viittasitko jo siihen, että vauvakaan ei ole turvassa kun raivari iskee?!
Mikään eikä kukaan pysty korvaamaan sinulle lastasi.Jos nyt jo tunnet sinun ja vauvan elämän uhatuksi,miksi vielä elät miehen kanssa.
Edellä olleissa viesteissä kehoitetaan sinua lähtemään, tee se.
Älä odota sitä kohtalokasta hetkeä jonka tuhoja kukaan ei edes aika pysty korjaamaan.
Apua löydät varmasti.
Usko mies ei muutu, tilanne vain raaistuu ja pahenee.
 
siivetön
Öitä taas!
Kiitos tuesta ja kommenteista. Pieni kaunis prinsessamme ei joudu väkivallan kohteeksi fyysisesti, henkinen puoli on asia erikseen.Siitä koen syyllisyyttä joka ikinen päivä, uskokaa pois. Olen tehnyt päätöksen että lähdemme pois kyllä. Kynnys turvautua ns. viranomaisiin on vaan niin pirun korkea. En haluaisi leimaa meidän kummankaan otsaan ja senhän siitä saa kun hakee apua. Edellisestä liitosta lähdin ns. "varkain" ja niin on tästäkin lähdettävä. Haluan tehdä sen sitten kun tiedän varmasti olevani tarpeeksi vahva ettei mies tai kukaan muukaan saa puhuttua meitä takaisin. Olen valvonut pikkuneidin kanssa vatsavaivojen takia 2vrk nukkuen välillä 5-30 min. Se yhdistettynä alituiseen pelkoon ja tietynlaiseen vihaan ja halveksuntaan miestä kohtaan,aiheuttaa sen että itku ja kyyneleet on herkässä. Haluaisin vaan nukkua edes yhden yön ihan rauhassa :( . Katkera en ole, se on turhaa. Surullinen,peloissani ja äärettömän väsynyt sekä henkisesti että fyysisest kylläkin. Mies alkaa olla ihmeissään kun toimintani ja tekemiseni on kuulemma muuttunut... Ihmettelee kun en puhu ja "mökötän". Yrittää hyvitellä kaikin mahdollisin tavoin taas tekojaan. Aiemmin se tuntui hyvltä kun oli pahoillaan ja "passasi", nyt se vaan lähinnä ärsyttää.
Mutta, mutta, ei kai tää jaarittelemalla selviä. Kiitos kuitenkin kaikille jotka on jaksaneet lukea ja tukea, tämä helpottaa sitä henkistä puolta kummasti :/
Sekä minulta että pikku prinsessalta kaikille hyvää jatkoa ja mukavaa kevään odotusta :)
 
vaikka se kynnys on suuri ottamaan viranomaisiin yhteyttä ja saasda niin sanottu leima otsaan niin kannattaa ottaa , jos ajattelet mitä tulla on edessa kun sen askelen otat siis oot vapaa ja lapsesi on vapaaa siitä miehestä ja kysyt apua sossusta salaa ennen että miten toimia niin kyllä ne sieltä sua neuvoo että miten sun pitäisi tehdä ja ei ne sossun ihmiset niin pahat on ... ja varmasti haluaavat auttaa kun kerrot sun tilanteen että minkälainen se on ...

Voimia ja jaksuja sulle ja mitä nopeammin siitä pois pääset sitä nopeammin voit alkaa elää oma elämä ja ilman väkivalta..... koska ei se tarvi lyödä enää kuin kerran tarpeeks lujaa niin voi olla että se on viimeinen sun elämässäs... :hug:
 
leima tulee siinä vaiheessa otsaan jos ET ota yhteyttä viranomaisiin ja jotain pahempaa tulee tapahtumaan.valitettavaa on että silloin se leima on huonon äidin leima koska lapsi on tässä paketissa mukana. joten ota ylpeydellä vastaan se hyvän äidin leima joka hakee itselleen ja lapselleen apua.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.04.2006 klo 08:50 helläheluna kirjoitti:
leima tulee siinä vaiheessa otsaan jos ET ota yhteyttä viranomaisiin ja jotain pahempaa tulee tapahtumaan.valitettavaa on että silloin se leima on huonon äidin leima koska lapsi on tässä paketissa mukana. joten ota ylpeydellä vastaan se hyvän äidin leima joka hakee itselleen ja lapselleen apua.

Luin mitä on tapahtunut.. samoin on käynyt ystävälleni ja hän haki apua meidän pyynnöstä.. hän ei ensin "kehdannut" kun pelkäsi leimaa.. nyt hän ei sitä kadu että haki apua!!

tee sinä sama!!
:hug:
 
one
Mieluummin se leima otsassa, ku henki vaarassa. On ne ihmiset pienemmästäkin eronneet.

"Eipä tule toista kertaa tapahtumaan moista virhettä. Nyt ollaan sitten taas päästä varpaisiin (kirjaimellisesti)mustelmilla.Seuraavan kerran varmaan tappaa niinku uhkasi, sen verran lähellä se oli jo nyt. "

Ootko miettinyt jos sinulle tapahtuu jotain pahempaa ukkosi ansiosta, miten lapsenne saa kärsiä tulevaisuudessa? Ei pahalla, mutta tuntuu mahottoman pahalta molempien puolesta.
 
riinuli
Jos puoliso lyö sua se on sama kun löisi lasta, ELI YHTÄ VAHINGOLLISTA.Suojele lastasi kaikelta pahalta, hänellä ei ole kun yksi lapsuus,älä anna kenenkään tuhota sitä.Väkivalta joka kerran alkaa, äärimmäisen harvoin loppuu,se on valitettavan tosiasia.Voimia.
 

Yhteistyössä