Kuka tehny murekkeen sillain et väliin laittanut aurinkokuivattuja tomaatteja ja fetajuustoa?

tansku
Tein, mutta laitoin tuoretta tomaattia, kun ei ollu aurinkokuivattuja.

500g naudan paistijauhelihaa
2dl vettä
2rkl tomaattisosetta
1dl korppujauhoa
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1tl yrttisekoitusta
1tl suolaa
1 muna

Täyte:

100g fetajuustoa
1dl aurinkokuivattua tomaattia
3rkl basilikaa
 
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
 
tansku
Tässä vielä ohjetta:

Sekoita neste, tomaattisose, korppujauhot, hienonnettu sipuli, valkosipulinkynsi sekä mausteet. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon muna ja jauheliha. Levitä taikina leivinpaperille sentin paksuiseksi levyksi. Hienonna täytteet ja ripottele pinnalle. Kääri taikina leivinpaperin avulla rullalle. Paista 225 asteessa n. 30min.
 
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
voi olla et 3v ravintolakokin koulutuksella saattaa olla jotain tekemistä tuon asian kanssa..ehkä :saint: :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
voi olla et 3v ravintolakokin koulutuksella saattaa olla jotain tekemistä tuon asian kanssa..ehkä :saint: :D
:ashamed:
Mulla on vaan kahden vuoden koulutus. ;)
Ja se on niin vanha ettei uskoiskaan. (En siis minä vaan se koulutus!)
:LOL:
En muista edes tehneeni mureketta töissä/koulussa milloinkaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
voi olla et 3v ravintolakokin koulutuksella saattaa olla jotain tekemistä tuon asian kanssa..ehkä :saint: :D
:ashamed:
Mulla on vaan kahden vuoden koulutus. ;)
Ja se on niin vanha ettei uskoiskaan. (En siis minä vaan se koulutus!)
:LOL:
En muista edes tehneeni mureketta töissä/koulussa milloinkaan.
mut jos siitä on niin kauan et silloin ei ollu keksitty jauhelihaa :LOL: :LOL:

:ashamed: sori :ashamed:

:saint:
 
Joo, taatusti kokeilen! Rupes kyllä heti tekee mieli mureketta, täytyy tällä viikolla tehdä, ja kokeilla tuota.
Sitä niin kangistuu kaavoihinsa monen ruoan kanssa, aina tekee samaa eikä kokeile eri variaatioita.
Kiitos vinkistä! :flower:
 
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
voi olla et 3v ravintolakokin koulutuksella saattaa olla jotain tekemistä tuon asian kanssa..ehkä :saint: :D
:ashamed:
Mulla on vaan kahden vuoden koulutus. ;)
Ja se on niin vanha ettei uskoiskaan. (En siis minä vaan se koulutus!)
:LOL:
En muista edes tehneeni mureketta töissä/koulussa milloinkaan.
mut jos siitä on niin kauan et silloin ei ollu keksitty jauhelihaa :LOL: :LOL:

:ashamed: sori :ashamed:

:saint:
:LOL: niin se taitaa olla. :LOL:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
voi olla et 3v ravintolakokin koulutuksella saattaa olla jotain tekemistä tuon asian kanssa..ehkä :saint: :D
:ashamed:
Mulla on vaan kahden vuoden koulutus. ;)
Ja se on niin vanha ettei uskoiskaan. (En siis minä vaan se koulutus!)
:LOL:
En muista edes tehneeni mureketta töissä/koulussa milloinkaan.
mut jos siitä on niin kauan et silloin ei ollu keksitty jauhelihaa :LOL: :LOL:

:ashamed: sori :ashamed:

:saint:
:LOL: niin se taitaa olla. :LOL:
laskeskelin et munkin koulutus täyttää toukokuussa 17v :D

(justhan mä olin koulussa, miten siitä voi olla noin kauan :eek: )
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Potslojo:
Toi feta voisi olla hyvää!
Mä laitan aina vaan tylsästi porkkanaa keskelle, joskus herneitä. :ashamed:
kokeiles joskus sipulia, fetaa ja pekonia :p

(on aika suolaista, mut HYVÄÄÄÄÄ )
Tai jotain hyvää homejuustoa sinne keskelle. :p
nyt en oikein ymmärrä..sanat hyvä ja homejuusto ei mitenkään mahdu samaan lauseeseen :LOL: :xmas:
 
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Alkuperäinen kirjoittaja Pähkinä-:
Alkuperäinen kirjoittaja keppälerttu:
Mä taputtelen sen taikinan leivinpaperin päälle ohueksi levyksi (kannattaa öljytä se paperi) ja sit täytettä siihen, ja rullaan niinkuin kääretortun.Sen saa hyvin sen paperin avulla sit tiukkaan puristettua :D

jossain oli tehty kuivakakkuvuokaan mureke, siis voideltu se vuoka sit pohjalle taikinaa, sit täyte ja päälle vielä taikinaa, oli aika hienon näköinen :D
katohan, sä oot ovela. :D
Me teen kanssa litteitä paloja ja laitan ne sitten päällekkäin, samoin kun täytttyjä jauhelihapihvejä tehdessä. Täytyykin kokeilla tuota rullaamista.
voi olla et 3v ravintolakokin koulutuksella saattaa olla jotain tekemistä tuon asian kanssa..ehkä :saint: :D
:ashamed:
Mulla on vaan kahden vuoden koulutus. ;)
Ja se on niin vanha ettei uskoiskaan. (En siis minä vaan se koulutus!)
:LOL:
En muista edes tehneeni mureketta töissä/koulussa milloinkaan.
mut jos siitä on niin kauan et silloin ei ollu keksitty jauhelihaa :LOL: :LOL:

:ashamed: sori :ashamed:

:saint:
:LOL: niin se taitaa olla. :LOL:
laskeskelin et munkin koulutus täyttää toukokuussa 17v :D

(justhan mä olin koulussa, miten siitä voi olla noin kauan :eek: )
Uskomatonta. :eek:
Me juhlitaan 15 tai 16 vuotisjuhlaa keväällä. :LOL: Vaan kun en enää muista kumpana vuonna se koulutus loppu. :LOL:

Mulla on sulle toinen kysymys kanasta tuolla sivulla. :attn:
 

Yhteistyössä