Kuka ottanut vauvalle vakuutuksen vasta syntymän jälkeen?

  • Viestiketjun aloittaja "apua"
  • Ensimmäinen viesti
"apua"
Joo olisi pitänyt kysellä tuota vakuutusta jo odotusaikana, mutta olin tyhmä. Laskettu aika on pian ja nyt mietityttää asia. Meillä on muut vakuutukset ifissä, mutta sieltä saisi vauvalle vakuutuksen vasta aikaisintaan 2 kk vanhana. Onko näin muillakin vakuutusyhtiöillä jos ei ole ottanut vakuutusta jo odotusaikana? Sehän olisi pitänyt ottaa jo viim. 3 kk ennen syntymää.
Tiedän, että vakuutuksen saaminen on vaikeaa jos vauvalla todetaan jotain vakavaa tai vähemmänkin vakavaa ongelmaa ensimmäisten kahden kuukauden aikana.

Onko kenelläkänn kokemusta vakuutuksen ottamisesta vasta syntymän jälkeen ja mistä vakuutusyhtiöstä?
 
Esikoiselle otin vakuutuksen Nordeasta, kun täytti 2kk. Vakuutuksesta on kuitenkin rajattu pois iho-ongelmat, koska pojalle puhkesi atooppinen ihottuma jo 3 viikkoisena. Mutta muuten kyllä vakuutus kattaa kaikki muut sairaudet, eikä vakuutuksen saamisessa ollut mitään ongelmia.
 
Meilläkin vakuutusyhtiö IF:ssa kaikki vakuutukset, myös pojan. Otettiin kun poika oli 3kk vanha. Ei ollut mitään ongelmaa mutta tokihan noi sairaudet ennen vakuutuksen ottamista rajataan pois. Meillä onneksi ongelmat alkoivat vasta myöhemmin joten vakuutuksesta on saatu kyllä kaikki omavastuun ylittävät kulut pois todella kivuttomasti.
 
"xXx"
Ifistä meilläkin, otettiin kun tyttö oli 4kk vanha. Meillä oli vielä ahtaat kyynelkanavat ja riski joutua vähän vanhempana operaatioon, mutta tätä ei rajattu pois. Aika tarkasti sinne täytyy listata jos jotain sairauksia tms on jo ilmennyt.
 
gg
Meillä on otettu kummallekin vasta syntymän jälkeen. Ei mitään ongelmia. Tuskin saisinkaan ennen syntymää vakuutusta kun olen todella ylipainoinen ja nyt odotan kolmatta.
 
..
lähinnähän tuo iho on semmonen että siitä ei palj kannata neuvolassa valitella jos ei oo ihan pakko. kaverille oli neuvolan tätikin sanonu, että "joo vähän on iho 'kuivaa' mutta en kirjaa sitä tänne js aiotte vakuutuksen ottaa"
 
lähinnähän tuo iho on semmonen että siitä ei palj kannata neuvolassa valitella jos ei oo ihan pakko. kaverille oli neuvolan tätikin sanonu, että "joo vähän on iho 'kuivaa' mutta en kirjaa sitä tänne js aiotte vakuutuksen ottaa"
Jeps, ei sitä sillon oikeen osannu ajatella, että olis voinu kyllä vähän aikaa vielä odotella, ennen kun lääkäriin vie. Ei se pojan ihottuma nyt niiiiin paha ollut.
 
"katmat"
Meillä on kaikille 3 lapselle otettu ifistä vakuutus kun vauva on täyttänyt 2kk. Oon kohta sen rajapyykin jälkeen käyny tekees ettei ehdi tulla mitään vaivaa joka sitte rajattais korvausten ulkopuolelle. Kokemukset kyseisestä firmasta ovat erittäin hyvät. Meillä on kahdella isommalla sitte tullu allergiaa, atopiaa ja astmat, kuopuksella vaikea korvakierre joka johti korvien putkitukseen jo 7kk iässä. Aina on korvaukset ym saatu kivutta, samoin maksusitoumus putkitukseen saatiin tosi helposti ja nopeasti. Mitää valittamista ei oo. Ku kuluja tulee ja soitan yhtiöön niin 3 päivän sisään on ollu rahat takas. Todella nopeaa ja vaivatonta palvelua ilman takkuja.

Meillä on kaikki muutkin vakuutukset samassa firmassa, auton vakuutusta tarvittiin kun meillä edellinen auto syttyi palamaan ja paloi lunastuskuntoon. Senkin kohdalla vakuutuskäsittely sujui nopeasti ja joustavasti, rahat autosta oli tilillä 2 viikon päästä siitä kun se paloi. Ja summa, joka saatiin autosta, ylitti odotukseni reippaasti. Yhtiö korvasi myös autossa olleet turvaistuimet täydestä hinnasta vaikka ne oli jo 1,5v vanhat istuimet. Toisesta maksoivat muutaman kympin enemmän kuin mitä istuin oli maksanu kaupassa ku ostettii. Että en voi sanoa kun että suosittelen.
 

Yhteistyössä