Kuka on tuo mies?

  • Viestiketjun aloittaja Odottava neiti
  • Ensimmäinen viesti
Odottava neiti
Oli sunnuntai ilta, olimme käyneet avomiehenikanssa saunassa.joten olin peilin edessä kuivattamassa hiuksiani föönillä.Ylläni oli pelkästään punainenpyyhe. Mieheni hiiviskeli viereeni, ja alkoi suudella niskaani.

-No.. mitäs sinä nyt? Etkö näe että kuivaan tukkaani? Kysyin hieman äkäisesti
-No näen... mmmm-..maistutpa hyvälle.. Mies vain jatkoi ja sujautti kätensä pyyhkeenalla ja alkoi pyörivin liikkkein hyväillä pakaroitani.
-Kulta, anna minä ensin teen tämän loppuun. Yritin sanoa
-Entä jos en anna? Mies kiusoitteli. Otti föönin kädestäni, sammutti sen ja laski pöydälle.
-No mutta kun..Yritin sanoa mutta mies painoi huulensa suulleni ja alkoi ahnaasti suudella minua, ja työnisi minua kohti makuuhuonetta.

Mies kaatoi minut sängylle, ja tempaisi pyhkeen ympäriltäni.
-No niin levitäppäs nyt kiltisti kädet ja jalat. Mies sanoi
-Hei mitä tää nyt on? Naurahdin hieman, enkä tehnyt työtä käskettyä.
Mies katosi vaatekomeroon ja saapuikin sieltä mukanaan kauan sitten ostamamme bondage setti.
Katsoin miestä ymmyrkäisenä.
-eihän tuota ole käytetty aikoihin?
-No ei ole, ei ja asia täytyykin korjata hetimmiten. Mies sanoi.

Mies tuliviereeni sängylle ja alkoi sitomaan jalkojani. Kun jalat olivat tiukasti kiinni metallisessa sängynpäädyssä, tuli käsien vuoro, tunsin kuinka ranteitani alkoi kiristää, kun mies tiukensi kiinnitystä.
-Noin.. nyt olet siinä, niin nätisti tarjolla, ettei tuota voi kukaan vastustaa. Mies sanoi
Sitten mies kumartu lipastollensa ja otti sieltä kaksi huivia.
-Mihin noita tarvitaan? Kysyin, en ollut sillähetkellä lainkaan kiihottunut, vaan hieman epäileväinen, että mitä tuo mies nyt oikein meinasi.
-Nämä parantavat nautintoasi, mies sanoi käveli taas viereeni suuteli himokkaasti ja laittoi siteen silmilleni..ja sitten toisen suulleni. Pelästyin ja yritin mumista jotakin, mutta en pystynyt sanomaan mitään selvää, koska liina peitti suuni.

Tunsin kuinka mieheni kädet alkoivat hyväillä minua hellästi ja rauhoitun.
Hän hyväili ensin vatsaani, sitten siirtyi reisilleni, siitä takaisin ylös muhkeille rinnoilleni. Hengityseni rytmi muuttui aloin tuntea oloni kiimaiseksi. Mies jatkoi hyväilyäni vielä jonkin aikaa, ja sitten tunsin että päälleni puristettiin jotain lämmintä,ja liukasta.. haistelin ilmaa, tuoksui mansikalle. Mies alkoi levittää tätä mansikantuoksuista tahnaa iholleni, se tuntui niin hyvältä. Kun mies oli voidellut minut hyväillen jokapuolelta. Hän siirtyi jalkoihini ja alkoi kiusoittelevasti nuolla jalkojeni sisäpintaa, välilä sanoen -mmm ihanaa, liukasta, mm.. tunsin kuinka aloin kostua enemmän, odotin että mieheni nousisi ylemmäs nuolemaan posliiniksi ajeltua p.illuani, oloni alkoi jo olla tukala, himot alkoivat ottaa vallan kehossani ja yritin päästä irti. -ei, ei kulta.. mies sanoi ja suuteli nivusiani.. -joooo nuole nyt sieltä, kulta!nuole! Mieleni teki huuta, mutten voinut.

Sitten tapahtui jotain mieheni nuollessa kiusoittelevan himokkaasti p.illuni ympärystä. Tunsin toiset voimakkaat huulet rinnoillani.
-Mitä mitä ajattelin.. ja yritin taas saada käsiäni vapaaksi mutta turhaan. Sitten ajattelin että eihän mieheni antaisi minule tapahtuvan mitään pahaa, ja tämänkaltaistahan olen aina halunnutkin, päätin siis vain nauttia.

Minua nuoltiin jokapuolelta, kasvoista, kaulasta, rinnoista, mahasta, jaloista ja käsistä, ja sitten viimein tunsin kuinka lämmin pehmeä kieli painautui klitoristani vasten.. olisin halunnut huokailla kovaan ääneen, niin taivaallisesta se pitkän odotuksen jälkeen tuntui.
En enää pystynyt sanomaan kumpi oli mieheni. Mutta toinen mies nuoli taitavasti himokasta p.illuani, kuulin kuinka nesteeni litisivät hänen nuollessa minua. Toinen mies suuteli rintojani näykki nännejäni ja puristeli rintojani voimakkain ottein.
Aloin rimpuilla, halusin irti halusin itsekin osallistua enemmän, ja venkoiluni tuotti tulosta, sillä rintojeni suutelija lopetti ja irroitti suuliinan.
-Oooooooh,oooooh.. jooo.. huusin!jalkojeni välissä oleva mies innostui ja alkoi työntelemään myös sormiaan sisääni.
-Oi jumalauta, jooo.. sitten tunsin kuinka kova k.ulli kosketti huultani.
Avasin suun ja hamuilin k.ullin suuntaan, ja sainkin sen suuhuni.. tämä oli oma mieheni tästä upeasta k.ullista ei voinut erähtyä. Imin k.yrpää minkä pystyin mieheni työnnellessä sitä suuhuni. Toinen mies touhusi edelleen jalkovälissäni. Sitten hän lopetti ja meni avaamaan nilkkaremmejäni, ja mieheni vapautti käteni.
kun olin vapaa vetäisi mies kovan k.ullinsa suustani ja ohjasi minut kääntymään kontalleni. Miehet vaihtoivat paikkaa. Mieheni meni taakseni ja asetteli ihanan kovan k.ullinsa p.illuni kosteille huulille ja työntyi sisääni. -Aaaaaah.. ehdin huokaista., kun tunsin jo toisen k.ullipään suunihuulilla,
mieheni alkoi #&%?$!* minua takaapäin, puskin itseäni raivokkaasti häntä, ja hänen upeaa k.yrpäänsä vasten. Ja vain litinä kuului, samalla otin vieraan k.ullin suuhuni ja ja toisella kädellä tartuin k.yrvän varteen. Ei mikään pieni ollut tämäkään kalu Mieheni alkoi hidastaa tahtia, ja pian hän vetäisikin k.ullinsa ulos. Imin ahnaasti vierasta munaa, kuin elämäni ensimmäistä jäätelöä, välillä nuolin, välillä imin, kädellä kokoajan hommaa auttaen. Sitten mies läpsäisi minua pakaroille ja huusi
-H.uora, sinähän nautit tästä, nautit kun saat kunnolla munaa!
Vieras mies vetätäisi kalunsa ulos ja työnsi minua niin että kävin polvilleni. Vieras kävi alleni ja alkoi nuolla k.iimaista posliinip.illuani.
Mieheni huusi-No ota nyt se kulli suuhusi, s.aatana.. olimme 69asennossa huokailin samalla kun taitava kieli lipoi minua,ja minä nuolin paksua k.yrpää. Ja mies läpsi pakaroitani, en tiedä miksi se kiihotti minua, emme me olleet ennenkään piiskausta harrastaneet. Pian alkoin tuntea kuinka p.illuni alkoi supistella, ja klitoris oli kuin tulessa, otin munan pois huuliltani ja aloin huutaa.
-Mä tuun, mä tuun ei aaaaaaa.... ja samaan tahtiin kun toinen nuoli, piiskasi mies pakaroitani. Räjähdin valtavaan orgasmiin. Jalkani alkoivat täristä. Ja huohotin vain..aaah,oooom... oi..
sitten kuulin jotakin supinaa, mutta se oli niin hiljaista että en mitenkän saanut selvää siitä. Sitten mies vetäityi altani. Ja oma mieheni tarttui lanteisiini ja ohjali minut toisen miehen päälle. -Ei, kun.. miä ei.. voihkin. Istuin vieraan miehen suuren kovana seisovan k.ullin päälle, se luiskahti sisään helposti, sillä p.illuni oli todella märkänä omista nesteistäni ja vielä tuon miehen suuneritteistä. -aaaahhh. Pääsi suustani kun mahtava k.ulli upposi pohjaan asti. Mieheni työnsi minut vierastavasten ja sitten alkoi Kova k.ulli liikkua sisälläni, slits, slits kuului p.illustani. K.yrpä sisällä kiimaisessa kolossani tuntui hyvältä
-Mmmm mmm.. ääntelehdin huulieni välistä painoin itseni aivan mieheen kiinni.ja aloin työnnellä lantiotani edestakaisin.Puristelin k.yrpää lantionpohjanlihaksilla.
Samalla huokaillen-oooh.. tuntuu hyvältä.. ooh..
Silloin tunsin kuinka mieheni asettui taaksemme,ja alkoi hyväillä peepureikääni liukastusaineella, ja kohta hän jo asetteli kovaa k.ulliansa pepulleni. Mieheni tuli lähemmäs ja painoi k.ulliansa hitaasti, sisään,senttisentiltä mahtava kalu työntyi tiukkaan, voideltuun peppureikääni.. ja pian se olikin kokonaan siellä -Ooooh j.umalauta, mieheni huohotti.. v.ittu tää tekee hyvää s.aatana..ooooooh, mieheni tarttui rintoihini ja painoi k.yrpäänsä p.erseessäni. -k.iimanen pylly sulla, oi j.umalauta et on tiukka..
Vieras mies n.ussi p.illuuni k.yrvällään
-ooooh vi.ttu, naikaa mua.. ooh.. mä olen tuhma likainen k.iima p.illu joka tarvii kovaa munaa, joka reikään huusin ja vatkasin itseäni k.iimaisia miehiä vasten-Oooooh, ooh.. huokailivat kummatkin miehet ja minä huohotin ja hymisin ja huusin aaaaah.. Työnsin itseäni k.ulleja vasten, ensin pyllyssä vatkaavaa munaa vasten, sitten p.illussa olevaa k.yrpää vasten ja taas työnsin lannettani mieheeni päin.P.illuni litisi ja alkoi olla todella hellänä.Pian tunsinkin kuinka lantiossani paine alkoi taas kasvaa todella voimakkaana. -Ei, ei.. eiiiii en halua vielä oi..... OOOOOOOOOOO!!! Huusin kun sain elämäni mahtavimman orgasmin. Samalla tunsin kuinka miehetkin nytkähtelivät toinen allani ja toinen päälläni.. - P.illuni ja pyllyreikäni voimakkaat supsistelut olivat saaneet myös miehet laukeamaan. Olimme iso hikinen, seksiltä ja k.iimalta haiseva kasa sängyllä. Hetken olimme vain niin.
Kunnes vieras allani työnis meidät sivuun.
-Kuulin vaatteiden kahinaa, ja pian hiljaisen ovenkolahduksen. Vieras oli poissa. Mies avasi siteen silmiltäni.
-Hei kulta, hän sanoi ja suuteli minua.
-Hei.. punastuin, jotenkin olin hieman nolona äskeisestä,
-Olit upea, kerrassaan mahtava.. mies kuiskasi korvaani, ja silitti hiuksiani.
-Aijaa.. niin säkin.. tai tekin.. vastasin.
-Mennäänkö rakas suihkuun? Mies kysyi. Ja nousi ylös.
-Joo mennään vain vastasin ja nousin minäkin.
Mies meni edeltä.Samalla kun kävelin suihkuun, huomasin kellon eteisenpöydällä, kellon joka ei ollut mieheni. Otin kellon ja kääntelin sitä, hymyilin.. tunnistin kellon.
-Tuletko jo? Mies huhuili..
-Joo tulen, tulen tulen vastasin.
Kipistin suihkuun rakkaan mieheni luo suutelin häntä antaumuksella ja sanoi.
-Kiitos rakas!
 
mahdotonta
huoh... tällaista ei valitettavasti voi tapahtua, vaikka liha siitä tykkäisikin... sitä kun koittaa elellä kristillissiveellisten arvojen mukaisesti.... muttaa.... olisi ihana olla itse joskus tollaisessa käsittelyssä... vaikkei saisikaan
 
vierailija
Sisksihän kolmipyörällä ajetaan ,että pidetään hauskaa yhdessä ja ikärajoitushan on just aikuisille eikö? Mä olen ok näköinen mies n:40v ja pitäisin hyvänoloisen pariskunnan n:50-66v mukana saunaleikeissä ,sänkyleikeissä siis roolikeikeissä ,jossa tuhma parsikunta opettaa sänkyleikkejä opoiskelijapoijalle ,kun "Isäntä tarttuu pojan posliinipeliin masturboiden tätä ja samalla öljyten puolikovaa pojankullia hänen vaimonsa tulee saunaan yllätten ja kysyy eikö pojat mielummmin pesisi selkääni ja silloin "isäntä" ottaa myös tiukan asennon pojan takaa lanteista kiinni ja oikealla kädellään ohjaa peniksen takaapäin rouvan litimätkään pimpsaan?
 

Yhteistyössä