kuinka vanhoina teidän vauvat on käyttänyt vaippoja kokoa 3

  • Viestiketjun aloittaja zxc
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
varmaan tuossa reilu parikuisena otettiin pampersin kolmoset käyttöön, istuu paremmin meidän miehelle kuin muut ja on mukavamman pehmeät pissaa täynnä ollessaan. kolmosia käytetään edelleen, nyt reilu puolivuotias.
 
meillä näin
kolmosia käytti jäbä syntymästään noin 3kk:n ikäiseksi, jolloin siirryttiin nelosiin ja annettiin pieneksi menneet vaipat vuoden ikäiselle serkulle :D. ennen syntymää varatut newborn-vaipat jäi kokonaan käyttämättä, kun toinen oli yli nelikiloinen syntyessään :)
 
zxc
[QUOTE="Kaisa";23343757 begin_of_the_skype_highlighting**************23343757******end_of_the_skype_highlighting]Anna lähipiirin vauvalle vauvatuliaisiksi[/QUOTE]

näinhän oisin tehnyt, mutt kun kaikki meidän tuttava vauvat ovat jo yli 6kk ja raskaana olevia kavereita ei ole...
 
jespa
minusta liberot on pienempiä kuin pampersit... kokoa 2 kuitenkin käytän 2,5kk ikää. Oli varmaan 3kk poika kun aikoinaan niihin siirty, tosin siirryin joka kerta liian aikaisin isompiin kokoihin, falskasi hurjasti!! Kuulun siihen ryhmään, joka jostain syystä pitää kasvunvarasta ja ajattelee lapsensa isommiksi kuin mitä ne todellisuudessa onkaan.
 
"vieras"
Meidän vauva täyttää ens viikolla 7kk ja ollaan juuri siirtymässä Liberon 3:sta 4:een. Nyt on molemmat paketit auki ja testailen kumpi on sopivampi.

Onko pamperseissa vielä sellainen verkkopinta? Pienenä vauvana niitä kokeiltiin ja verkko jäi ikävästi pyllyyn kiinni.
 

Yhteistyössä