Kuinka usein teillä kylvetään?

Meille sanottiin laitoksella, että vauvaa ei pitäis kylvettää kuin kerran, korkeintaan kahdesti viikossa. Oon täältä palstalta nyt kuitenkin saanut sellaisen käsityksen, että jotku kylpee joka päivä.

Miten teillä? Missä kunnossa on iho ja pitääkö rasvailla?
 
.....
Meillä kylvettiin kerran viikossa siihen asti kunnes vauva lähti ryömimään. Sitten 2 krt. Putsausta kuitenkin kaulasta, naama, kädet, peppu jne. tietysti kuitenkin joka päivä. Ei tarvinnut suuremmin rasvailla, joskus suihkin ceridal-öljyä. En halunnut altistaa rasvojen kemikaaleille lasta. Ne kun eivät ole niin terveellisiä ja osa perusvoiteidenkin ainesosista aiheuttaa allergiaa.
 
Kylvetettiin ensin pari kertaa viikkoon. Ihopoimut eivät kuitenkaan pysy noin siisteinä, vaikka pyyhkisi päivittäin, joten kylvetetään nyt joka toinen päivä. Vanhemmilla ei ollut samaa ongelmaa. Pari tippaa öljyä laitetaan kylpyveteen.
 
Meillä kylvetään lähes joka ilta. Lapset 2v ja 8kk. Se on ennemin nukkumaanmenorituaali, kuin että lapset oisivat erityisen likaisia. Ihossa ei ole ikinä ollut mitään ongelmaa. Ja kylvyssä käyvät ihan säästö syistä. 15min kylpy kuluttaa vähemmän vettä, kuin 15min suihku.
 

Yhteistyössä