kuinka saada tyttö???

No sellainen ihan yleinen juttu on, että tytöt tehdään ennen ovista ja poikia ovisaikaan eli jos tytön meinaatte "tehdä" niin kannattaa niitä peittoja heilutella pari kolme päivää ennen ovista ja ovisaikaan elellään sitten siivosti selibaatissa ;)
 
Tota mitä muistelisin biologian kirjoista joskus lukeneeni. Sukupuolen määrää miehen siittiöt. Naisen Kromosomit ovat 46xx ja mihen 46xy. Miehen siittiöt ovat x:iä tai y:itä (siis sekasin siellä uiskentelvat). Eli siis mikäli x siittiö ui kohtuun tulee tyttöjä ja, jos sattuu uimaan y niin tulee poikia.Eli Empä usko, että se ovulaatiosta on mitenkään kiinni tuleeko tyttö tai poika. Mikäli onni suosii saatte tytön. Ja ovathan ne poika vauvatkin ihania.

Yrittämisiä, Kahden pojan äiti
 
miiiri
juu ennen ovista oltiin aktiivisia ja niin tuli tytto... tyttoja on "helpompi" tehdä, koska jos poikaa koittaa voi ovis menna ohi ja hups ei tule mitään...

haluaisin pojan seuraavaksi muttei pokka kestä että odottais vasta kun ovis on käsillä, jos siis tuleekin kokonaan huti :whistle:
 
Hei

Kannattaa mennä : http://www.babyhopes.com/ovulation-calendar.html

Eli sieltä saa tarkat ohjeet miten tehdä poikia tai tyttöjä. Voit tehdä suunnitelman moneksi kuukaudeksi.

Perusajatus on kuitenkin se eetä jos haluaa tehdä tyttöjä niin harrastaa seksiä 2-3 päivää ennen ovulaatiota. Eli joka päivä kuukautisten jälkeen siihen asti kunnes ovulaatioon on enää 2-3 päivää.
Ota siis selville ovulaatiosi ja vältä seksin harrastamista ovulaation aikana ja 2 päivää ennen ovulaatiota.

Onnea yritykseeen!!

Muista vinkkejä yleisesti raskaaksi tulemiseen on:
-syö runsaasti foolihappoa jo ennen kuin alat yrittämään raskautta-->
suosittelen ostamaan multivitamiinin raskaille, jonka lisäksi voit vielä erikseen ostaa b vitamiinipurkin ja syödä sieltä 1 pilleri tuon multivita raskaille lisäksi

Vinkkejä mitä syödä raskauden aikana joka päivä:
-multivita raskaille
-omega 3 kalakapseleita (auttaa vauvan aivoja rakentumaan ja kasvattaa äidin immuniteettia)
-Seven-maitohappobakteereita (suojaa pöpöiltä)
-Kalsium tapletteja (mikäli et juo tarpeeksi maitoa/syö maitotuotteita)
-Syö yleisesti terveellisesti ja juo vettä joka päivä


T:Janna
 
Hemppuli, kyllä siittiöt sukupuolen määrittävät mutta niissä on eroja. Poikasiittiöt ovat nopeampia mutta elävät vähemmän aikaa kun taas tyttösiittiöt uivat hitaammin eteenpäin mutta elävät kropassa kauemmin. Tän takia suositellaan sekstaamaan 2-3 päivää ennen ovista, jotta nämä pidempään elävät hitaat tytöt olisivat ainoina paikalla h-hetkenä.

Asennollakin voi olla väliä, lähetyssaarnaaja-asento suosii tyttösiittiöitä kun taas takaapäin avittaa vikkeliä poikia lähemmäs kohtua.
 

Yhteistyössä