Kuinka paljon teillä "ystäväpariskuntia"?

Tuli mieleen kun eilen oli sellainen fiilis, että olisi kiva istua iltaa jonkun kanssa. Vaan meillä ei ole ystäviä kuin veljeni ja yksi ei- sukulaispariskunta, joita voitaisiin kutsua. Kummallekaan ei sopinut.

Tän siitä saa kun ei missään käydä ja kotona nyhjätään :D :(
 
Me ollaan tosi huonoja tuollaisissa. Oli meillä ennen enemmänkin, mutta tämä jatkuva muuttaminen syö juuri tuollaisia juttuja....

On meillä sukulaiset olemassa, mutta kaukana kaikki. Ukko ei ole koskaan kaveerannut kenenkään kanssa ( ei siis voi johtua minusta :whistle: ) mutta ukkohan kyllä tulee toimeen kenen kanssa vaan, mutta ei ole aktiivinen osapuoli koskaan.

Mie yritän pitää edes jonkinmoisia ystävyyssuhteita yllä, mutta tapaan omia kavereitani yleensä päivisin - ei istuta mitään iltoja enää....jos ei sitten joskus innostuta =)
 
8 semmoista, joiden kanssa useimmiten jotain tehdään. Kaks semmoista, joiden kanssa aina sanotaan, kun tavataan, että pitäs tehdä jotain, mut sit se aina jää.. (vaikka ne on tosi mukavia ja juttu luistaa, jostain syystä ei vaan tuu niille soitettua. Eikä niillä meille)
 
lady of the lake
Meillä on 7 semmosta ystäväpariskuntaa, joiden kanssa ollaan kavereita molempien kanssa.Aikaa taas nykyään on tosi vähän järjestää mitään yhteisiä illanistujaisia tms.
 
Oikeastaan vaan yksi. Tän pariskunnan naispuolinen osapuoli on mun vanha ystäväni ja kaasona meidän häissä. Tää mies taas on mun miehen vanha kaveri ja bestmanin virkaa hoito meidän häissä. Siellä he sitten tutustuivat ja ovat siitä pitäen pitäneet yhtä :D
 
Miehelläni ei ole lainkaan ystäviä, joiden kanssa tapaisi/soittelisi tms ja tulee kyllä hyvin juttuun ihmisten kanssa. Perhe riittää hänelle kuulemma. Ja tämä ei-sukulaispariskuntammekin on siis sellainen, jonka naisen kanssa ystävystyin ja pikkuhiljaa tämän mieskin on raahautunut meille mukaan.
 
vierailija
meillä on ystäväpariskuntia kyllä, mutta yhteydenpito on vähän jäänyt. heillä kaikilla on nyt ensimmäinen lapsi joko tulossa tai sitten 4-18kk ikäinen. meillä taas jo 3 lasta ikähaitarilla 1-6v. meillä ei oikein ole lastenvahteja, eli haaaarvoin päästään miehen kanssa kahdestaan mihinkään. mielellään kyllä tehtäisi perheenä kaikkea kivaa muiden perheiden kanssa, mutta muut ei jostain syystä siihen niin lämpene. joko kokevat sen yhden lapsensa kanssa liikkumisen vaikeaksi tai sitten haluavat harrastaa vaan aikuisten juttuja ja veisivät sen lapsensa hoitoon.
 
Meillä on 18+sukulaiset, meillä itsellä ei siis vielä ole lapsia, noista tuttava pareista on 9:llä.. Saa nähdä väheneekö vai lisääntyykö tuttavapariskunnat, jos joskus lapsi/lapsia saadaan vihdoin ja viimein tähän maailmaan väännettyä :|
 
Mimosan äippä
Pari pariskuntaa minkä kanssa ollaan tekemisissä säännöllisesti, yksi sellainen pariskunta jonka tunnetaan mun kautta mut voidaan näljästäänkin hengailla mut aika harvoin... muutama sukulaispariskunta joita treffataan harvemmin. enemmänkin sais kyl olla, mut samanhenkisiä immeisiä on aika vaikea löytää..
 

Yhteistyössä