Kuinka paljon teidän reilu 2-vuotiaat nukkuvat vuorokaudessa?

Millainen päivä/unirytmi teidän reilut 2-vuotiailla on?
Siis mihin aikaan heräävät, monelta päiväunet (jos nukkuvat) ja monelta yöunille. Kuinka paljon siis yhteensä valvovat / nukkuvat vuorokaudessa yleensä?

Meillä on 2v2kk tyttö, joka nukkuu todella huonosti yönsä, on nukkunut oikeastaan aina. Nyt, kun itse odotan toista lasta (rv 21+6), alkaa omat voimat olla jo vähissä tämän jatkuvan unitaistelun kanssa. :(
 
vieras
Meilläkin tyttö 2v2kk ja univaikeuksia, lähinnä päikkäreiden ja iltojen kanssa. Tyttö nukkuu yössä n 9-10h ja päivällä nukkuu tunnin joskus vähän reilun päikkärit. päikkäreitä ei voi antaa nukkua yhtään pidempään tai ei käy illalla ennen puoltayötä nukkumaan. kovasti harkitsen kokonaan päikkäreiden pois jättämistä, kun nytkin tyttö valvoo iltiasin kymmeneen-yhteentoista. Onneksi nukkuu kyllä nukahdettuaan hyvin aamuun asti omassa huoneessaan.
 
meilä
tyttö kylläkin jo 2v 10kk mut samat rytmit jo varmaan vuoden.yöunet 8.30-7.30 päiväunet 30min-1h,toisinaan ei ollenkaan,mutta korkeintaan kaks päivää jaksaa ilman unia,kun ei yöunia vielä pidennä vaikkei nukkuisi.joskus jo oikein väsyttävää tekemistä niin saattaa nukkua kaksikin tuntia päivällä.
 
menee illalla nukkumaan 21.00 mennessä ja heräilee aamulla 8.00 aikoihin.
Nukkuu päivällä 2-3 tuntia päivästä riippuen. 12- 15 välillä.

Meillä kuopus nyt 1v ja hän ei ole koko vauva-aikana nukkunut päiväunia kuin maksimissaan 30 minuuttia kerralla toiset aamupäivällä ja toiset iltapäivällä ja välillä unet kestää vain 15min.
Yöunet ovat onneksi olleet sentään pidemmät n.10 tuntia - tietty yösyötöt pienempänä.

Lapset ovat siis todellakin yksilöitä unentarpensa kanssa ihan pienestä pitäen.
Meillä 5 lasta ja vain tämä kuopus on jaksanut taistella nukkumista vastaan , toisille on unet maistuneet samoin kun tuolle 2,5 vuotiaalle.

Itse menin odotusaikana lasten kanssa yhtäaikaa illalla nukkumaan vaikka omaa aikaa ei sitten illalla ollutkaan mutta en olisi jaksanut valvoakkaan ja jaksoin näin käydä töissä ja hoitaa kotihommat.
 

Yhteistyössä