Kuinka paljon käytätte rahaa yhden lapsen lahjoihin?

  • Viestiketjun aloittaja minä
  • Ensimmäinen viesti
vieras
no meillä on kolme lasta.. osa lahjoista on yhteisiä (kuten esim pelikonsoli) ja isoin lapsista tulee kevättalvella saamaan mopon joten hän jää nyt jouluna vähän vä´hemmälle lahjojen suhteen. mutta mutta.. kaikki maksaa ja mä tykkään ostaa lahjoja joten toi pelikonsoli mukaan lukien niin 700 ekellä saa varmaan kolmen lapsen lahjat.. tai sitten ei.. kun yks pelkkä hupparitakki makso jo 59 ekee...
 
Meillä
Pienimmälle ostin muumitalon ja muumilaivan sekä Brätz-nuken. Isommille en ole vielä ostanut mitään. Osalle menee vaan rahana. Pojilla oli ainoa toivomus X-box 360 ja pari peliä. Hintoja en tiedä. Lapsia on yht 6. Aika paljon uppoaa.
 
Hieman alle 140 eur maksoi molempien lasten lahjat yhteensä. Me ostettiin pelkästään leluja, koska niitä eivät muilta jouluna saa ja eikä mekään leluja juuri muulloin ostella kun synttäreinä ja jouluna... Vanhemman lapsen toivelistalla oli 3 lelua, kaksi "halpaa" ja yksi kalliimpi. Nuorempi toivoi kahta asiaa, mutta ostettiin yksi pieni 7 euron lisä siihen kun tuo vanhempi laskee pakettien määriä...
 
75-100 e
Lapsia 2 ja nuorempi jää ihan ilman paketteja. Yksivuotiaalle kun on turha mitään ostaa ja kuitenkin kummit ja mummo häntä muistavat. Vanhemman lahjat on jo ostettu ja n. 75-100 euroa niihin uppos.
 
Meillä ikäjakauma niin suuri,että lahjojen hinta on aivan eriluokkaa kaikilla.
Teinin lahjoihin eniten(lahjakortteja vaatteisiin jne. saa alennuksesta pienemmälläkin summalla joulun jälkeen kivasti asuja).Pienimmälle ihan pikkusummalla jokin mieleinen juttu jne.

Paljon emme tänä vuonna pysty lahjoihin laittamaan,mutta yritämme valita mahdollisimman mieluista.
 
kotiäiti
kuopus: legosetti 70 euroo, rakennussetti 20 euroo ostettuna, ehkä vielä ostan lelutraktoriin kärryt n. 20 euroo ja jonkun kirjan, eli about 150 euroo 4 vuotiaan lahjat.
Ismopien lasten lahjat vielä ????????
 
ap
Lapsen ikä toki vaikuttaa lahjojen hintaan. Itselläni on alle kouluikäisiä, niin useammakin lahjan saa vielä alle 100 eurolla. Isommalle menee varmaan siihen yhteenkin lahjaan helposti yli 100 euroa.
 
Keittiönoita
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Lapsen ikä toki vaikuttaa lahjojen hintaan. Itselläni on alle kouluikäisiä, niin useammakin lahjan saa vielä alle 100 eurolla. Isommalle menee varmaan siihen yhteenkin lahjaan helposti yli 100 euroa.
Meillä menee tänä vuonna tavallista enemmän rahaa lasten lahjoihin, koska esikoinen viettää joulunsa toisella puolella maapalloa ja matkakassa on yksi hänen joululahjoistaan.

 

Yhteistyössä