Kuinka nopeesti mallasuutteen pitäs auttaa?

  • Viestiketjun aloittaja Epätietoinen äiti
  • Ensimmäinen viesti
Epätietoinen äiti
Annoin kaksi teelusikallista päivällä, ja vieläkään ei kakkaa näy, ähellystä senkin edestä, mutta ei ilm. auta.
Kuinka kauan on kestänyt sen auttaminen ja kuinka useesti pitäs antaa tämmöselle kuus kuiselle?
 
Annoin aikanaan kuopukselleni hänen ollessaan 1,5kuukautta... Ilmaa alkoi kertyä ihan hirveesti, itki ja punnersi kakkaa tosi kauan... jumppasin jalkoja ja autoin ilman tulemisessa, niin sitten tuli kakkakin... tais mennä 4 tuntia, joskus kauemminkin... En käyttänyt sen jälkeen enää... itki kauan vatsanväänteitä sen jälkeen... Kokeile vaikka semperin luumusosetta, jos ummettaa. Meillä ainakin tehos ja on paljon makeampaa ja parempaa kuin ne muut. Päärynällä on kanssa laksatiivinen vaikutus ja sekin on meillä auttanut, varsinkin tuore päärynä....
 
mallasuutteen käytössä tärkeintä säännöllisyys =) se ei tee ulosteesta liian löysää! eli annat huomenna taas kunnon töräyksen maidossa, ja aikanaan tulee hyvä, sopiva kakka =) voi tulla vasta huomenna tai jopa ylihuomenna!
 
alkuperäinen
voi jessus sentään, mä luulin että se auttaa nopeemmin. Taitaa äitiä väsyttää tän viikonlopun jälkeen vielä enemmän. Noh, ei auta kun jatkaa. Mikä on kunnon töräys?
Ja antaisin luumua, ja päärynää yms. jos vaan huolisi, ei vaan jostain syystä juuri nuo putoa ollenkaan meijän tytölle.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tietoa asiasta:
Usein annettuna pikkulapselle polttaa suolen rikki. En antais.
aika jännä, mulla kaksi likkaa, joista toinen saanut sitä ensimmäisen puolivuotta korvikkeen kanssa päivittäin... ja ihan normisuoli on :D
ja tosiaan, vieraalle lohdutus, että sen kanssa pitää olla pitkäjänteinen, eli anna joka päivä se reilu teelusikallinen, niin tilanne normalisoituu... =)
 

Yhteistyössä