Kuinka nopeasti ootte olleet lähtöpainossanne synnytyksen jälkeen?

Pojasta tuli 17 kiloa, laitokselle jäi 10 niistä.

Sitten todettiin vauvalla laaja ruoka-aineallergia, jäin imetysdieetille ja ahkerasta syömisestä huolimatta vuoden kuluttua -12 kg painosta ennen raskautta eli -29 kg lähti. Että sellaista.

Nyt onneksi paino ei laske enää. Rankasta painonlaskusta huolimatta maitoa tuli koko ajan, se oli helpotus.
 
Lähtöpaino 55kg
Ennen synnytystä 67kg
3 vk synnytyksestä 58 kg

Eli 12 kiloa tuli ja nyt 3 vk synnytyksestä jäljellä 3 kiloa. Eiköhän ne kevään mittaan lähde kun tulee oltua ulkona enemmän ja pidempään.
 
Lähtöpaino oli 59 kiloa, alkuraskauden pahoinvoinnin aikana paino tippui 53 kiloon. Ennen synnytystä paino oli 67 kiloa ja viikko synnytyksen jälkeen paino oli jälleen 59 kiloa.

Kiloja ei kertynyt mihinkään muualle kuin tuohon vatsaan ja turvotusta ei ollenkaan.

Mahaa on vielä vähän jäljellä, pelkäänkin vähän että kuinka paljon tuo paino tippuu nyt imetyksen aikana.
 
Esikoisen raskaudessa tuli +20kg, ensimmäiset 10kg lähti ihan vaan imetyksellä, loput oli tiukemmassa. Siihen lähtöpainoon en ole päässyt tai edes yrittänyt. Paino oli tuolloin alakanttiin.

Toisen synnytyksestä nyt 10vrk ja 3kg vielä lähtöpainoon :) Toivonmukaan olen siis muutamassa viikossa takaisin lähtöpainossa. Kiinteytystähän kroppa kyllä vaatii, mutta kun ensin saa rauhassa nämä kilot pois. Raskausaikana tuli +10kg.
 
Esikoisesta tuli 26 kg lisää :$ Synnärille jäi 6 kg.
Kakkosta aloin odottaa 3,5 kk esikoisen syntymän jälkeen ja siihen mennessä ylinmääräistä oli jäljellä 11 kg.

Nyt kakkosesta tuli lisää, siis tuon + 11 kg lisäksi, 13 kg. Nyt synnytyksestä on 6 vrk ja vielä olis jäljellä 6 kg ja siihen vielä lisäksi nuo edelliset 11 kg.
 
Lähtöpaino 60kg (bmi 25)
Ennen synnytystä 80kg
Synnytyksen jälkeen 70kg
6kk synnytyksestä 65kg
n.1v synnytyksestä 60kg
2v synnytyksestä 45kg (bmi 18,7)

Tuon 65kg jälkeen kaikki piti ihan laihduttamalla laihduttaa, tai siis urheilulla ja terveellisellä ruokavaliolla, koska imetin reilu 1½-v asti niin en mitään ns. laihdutuskuureja halunnut edes kokeilla.
 
Lähtöpaino oli 51, n.8 kiloa tuli ja nyt parin viikon jälkeen puolisen kiloa jäljellä (tisseissä arvelisin!!). Kehon koostumus on tosin varmaan melko eri kuin ennen raskautta ja varsinkin nyt synnytyksen jälkeen, kun ei juuri ole ehtinyt tai voinutkaan urheilla, tuntuu että ne vähätkin lihakset ovat täysin surkastuneet... No, ehtiipä sitä sitten taas :)

Esikoisesta siis tämä.
 
Kiloja tuli 7.8, synnärille jäi melkein kaikki, nyt kaksi viikkoa synnytyksestä on lähtöpainosta jo miinuksella 2 kg. Eli urakalla herkutellaan, ettei täysin kuihtuisi tämä mamma :D Kun BMI ennen raskautta oli 20, eli ei kauheasti tarvi painoa pudotella.
 

Yhteistyössä