Kuinka monta lasta, kuinka monta keskenmenoa?

\
Alkuperäinen kirjoittaja 29.10.2006 klo 14:01 toiveikas kirjoitti:
Kaksi keskenmenoa, ensimmäinen rv 13+2 ja toinen rv 8+4 muutama päivä sitten. Lohdullista lukea tästäkin ketjusta että useista keskenmenoista huolimatta on raskaus mahdollista eikä toivoaan kannata menettää! Toiveissa siis näiden kahden km:n jälkeen raskaus, kunhan elimistö ja mieli myös saa hieman rauhoittua... Toiveikkuutta muillekin samassa tilanteessa oleville.
Ei saa ikinä menettää toivoa. Ja raskaus ja onnistunut sellainen on jo keskenmenojen jälkeen suuri todennäköisyys. Älä missään nimessä menetä toivoasi. Raskauksista 25 prossaa keskeytyvät ennen aikojaan ja kahden keskenmenon jälkeen onnistumisen toden näköisys on enemmän kuin vahvasti puolellanne. Onnelllisia pian tulevia odotusaikoja!!!:) Usko kyllä se pieni häirikkö :) vielä teidänkin perheenne valtaa B)
 
Kahdeksan lasta,
kolme spontaania keskenmenoa (yksi näistä oli kaksosraskaus, toinen selvisi),
lisäksi kaksi kertaa kaksonen, jolla kehitys pysähtynyt alkuraskaudessa tuli vasta synnytyksen jälkeen pois. (Molemmilla kerroilla siis toinen kehittyi ihan normaalisti loppuun asti)
 
Hui, näitä ku lueskelee niin herrajumala.
Mulla juuri km takana raskausviikkoja kuukautisten mukaan 10 mutta viimenen ultra kipujen ja vuodon takia niin sikiö oli 6+3 ja sydän sykki ja samana päivänä tuli uloskin sitten itse.

Tämäkin tuntu jo kamalalta niin uskaltaakohan tässä enää uudestaan yrittääkkään....
 

Yhteistyössä