Kuinka monta cm on sektiohaava?

  • Viestiketjun aloittaja Reksa
  • Ensimmäinen viesti
Äiti04
Tarkoitat varmaan sektio arpea?
Miulla on 17 cm tarkalleen. Vaakatasossa.
Miun arpi taitaa olla harvinaisen iso. En tiija miksi tekivät niin ison. Kaikki aina sanoo että pieni arpi heille vaan jäi ja uimahallissa näkee niitä 5 cm arpia.
 
Uusitulokas
Ei oikein erotu enää, mutta kyllä se oli ainakin 15 cm, todennäköisesti tuon 17 minkä pari muutakin mainitsi. Ja taatusti viiden sentin aukosta ei lasta ulos saada, optinen harha voi johtua siitä, että vatsan kutistuessa normaalitilaan synnytyksen jälkeen, arpikin näyttää pienemmältä.
 
Heh, eikun mittanauha käteen =)

Mä sain 16cm ja minulle laitettiin leikkauksessa itsestään sulavat tikit ihon sisään, että eipä tuota arpea taida paljon näkyviin jäädä, kun on nyt jo hyvin huomaamaton(leikkauksesta 3vk).
 
Kutakuinkin samaa luokkaa meikäläisellä kuin aikaisemmillakin vastaajilla. En nyt jassa lähtee metsästään mittanauhaa tähän hätään...

Juu en minäkään oikein usko että vauvaa saataisiin 5 cm pitkästä sektiohaavasta ulos...
 
Missä kohtaa teillä sektioarvet on? Muilla on kuitenkin sen verran alhaalla, että ei se tuosta pienene vaikka laihduttaisin ja vatsa siis pienenisi.
Vatsa on nyt vähän turhan pulska, lihoin raskauden jälkeen parikiloa. Mutta laihtuminen hoikaksi ei kyllä pienennä tuota arpea ollenkaan, päin vastoin saa sen näyttämään vieläkin isommalta.

Kuka tietää miksi joillekin tehdään vain 10 cm arpi ja joillekin 20 cm.
Onko kyse leikkaavan lääkärin taidoista vai mistä?
 

Yhteistyössä