Kuinka moni kävi jo tänään alennusmyynneissä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Äitti-83:
Oliko siellä hyviä alennuksia? *Tahtoo kans!* :D
Aika vähän oli ale tavaraa. Esim. Kappahlilla oli samaa mitä aina on ale-tangossa. No Vero Modassa, Lindeksillä ja H&M:llä oli jonkun verran vaatetta alessa. Mut porukkaa oli ihan hulluna!!!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vilinäiti:
Alkuperäinen kirjoittaja nytkypylly:
juu, poikkesin =) marimekosta kuopuksella kypärämyssy puoleen hintaan, benettonilta esikoiselle normaalihintainen farkkuhame ja lindexistä yhdet lappikset esikolle puoleen hintaan.. siinäpä ne olikin :D
Pojille mitään tarjolla?
täytyy myöntää että aika huonosti kattelin. mut musta ihan kivannäköisiä aletankoja joka paikassa... kypärämyssykin oli sini-valko-pallollinen :D ja mä ootan jo kevätjuttuja :D :D kaikkea ihanaa tulossa tuonne "meille" :D ja ale alkaa siellä jo keskiviikkona =)
 
Kävin ostamassa itelleni töihin menoa varten vaatteita. Turussa oli ihan hyvät valikoimat Aleksi 13:lla, mutta äkkiä ne tavalliset koot loppuvat. Parin päivän päästä ei sieltä enää mitään löydä.
 
vieras
En vielä, tosin ei täällä meidän paikkakunnalla juuri sellaisia kauppoja ole josta voisi tehdä löytöjä. Tossa meidän kylän Marimekon myymälässä ei oo koskaan alea, eikä siellä myydä edes niitä ruokalappuja joita ostaisin mielelläni vaikka sitten normaalihinnalla :snotty:
 
sanna
cittarissa ei ollu oikein mitään! jotain rupusia paitoja tms oli vaan alessa. ei mitään järkevää mitä ois tarvinnu tai viittyny ostaa, esim lasten haalareita tai kenkiä...
 

Yhteistyössä