Kuinka moni ei tee tänä kesänä lomareissua?

  • Viestiketjun aloittaja Lapsia1
  • Ensimmäinen viesti
Lapsia1
Me ollaan joka kesä käyty jossakin hieman pitemmällä, kotimaassa kuitenkin.
Lapsi on nyt 3,5v. ja kivasti on aina matkat menny, ei o huonoja muistoja. Nyt vaan mietittiin, että jos tänä kesänä jätettäis koko pitempi reissu väliin ja keskityttäis kotihommiin. Meillä on remontti kesken ja pihahommiakin riittäisi. Miehellä ei ole edes pitempää lomaa luvassa.
Suunnittelin, että jos oltaisiin pari yötä mökillä, käytäisiin tivolissa ja sirkuksessa ja kotieläintiloilla jne ihan tässä lähimaastoissa. Kivaa sekin on :)

Mites muilla kesälomasuunnitelmat? Kuinka moni viettää koko kesän kotosalla?
 
Ei käydä missään, kun ei ole varaa. Sirkus ja tivoli kuuluu suunnitelmiin.

Viime kesänä tehtiin eka kertaa kesäreissu ja esikoinen jo 11v. Ei ole ollut varaa eikä aikaa aikaisemmin. Tosin viime kesän reissu tiesi sitten sitä, että rahat oikeasti loppu ja kitkuteltiin aika lailla pari kuukautta.
 
kotona ja mökillä
Ei olla oikein kesälomareissuja tehty, jos ei lasketa matkoja lasten isän luo toiselle puolelle Suomea. Aina ollaan kotona ja mökillä, ihan normia "pitkää viikonloppua", puistossa, uimarannalla, askarrellaan. Mihinkään ns. kodin tai mökin ulkopuoliseen majoitukseen ei ole varaa enkä oikein kahden pienen kanssa jaksa yksi mihinkään lähteä.
 
"vieras"
Tämä kesäloma taitaa mennä ilman matkailua, isällä lonkkaleikkaus kesäkuun lopulla, ja olen lupautunut auttamaan (isä on yksineläjä). Ei passaa kotikaupunkia pidemmälle mennä. Kerrankin tulee toivottavasti nautittua Helsinki-lomasta :)
 
Juuri saatiin talo valmiiksi ja kohta on muutto edessä. Molemmat töissä ja keskipalkkaa paremmat tulot, mutta talo teettää vielä muuton jälkeenkin hommia, pihasta puhumattakaan. Yksissä häissä vain käydään koko perheen voimin.
 
eihän se ole mikään pakko matkustaa mihinkään. kyllä se loma menee kotona ollessakin. ihmetyttää kun on paljon perheitä, jotka käyttää loman kiertämällä huvipuistosta toiseen. sitten valitetaan kun rahat menee, mutta täytyyhän lasten päästä. ja oikeesti ne lapset onkin väsyneet ja kiukkuisia kun siitä huvipuistoilusta on tehty urakka.
 
Me ei tehdä, ei olla vielä koskaan tehtykään lasten kanssa (vanhempi 3-vuotias). Tekemistä riittää omalla pihallakin ja lähiymäristössä, rannalla, tivolissa(tulee kahdesti kesän aikana), torilla, leikkipuistoissa, kotieläintilalla ym. Eikä rahaakaan ole, kun pihaa pitäisi laittaa. Eipä taida lapset vielä mitään ihmeempiä kaivatakaan, ehkä parin vuoden päästä...
 
"..."
Tänä kesänä ei päästä minnekkään pidemmälle reissulle, vaikka nyt olisi oikein rahaa mennäkkin. mä kun aloitin työt niin ei ole tota lomaa.mut käydään varmaan jossain pari päivän reissussa jossain lähistöllä. Toissa kesänä tehtiin ihana reissu. pakattiin teltta autoon ja ajettiin eka kalajoelle sitten sieltä pohjoisiin, puolitoista viikkoa oltiin reisussa. Ja oli kyllä mahtavaa.
 

Yhteistyössä