kuinka kauan yritystä, ennen ku...

yrittänyt
Hei, empä ole ikinä kuullut tuommoista periaatetta ! Eiköhän se ole tärkeintä, että ovulaation aikaan olis yritystä. Ovulaatiohan suunnilleen kaksi viikkoa ennen kuukautisten alkamista, testejä löytyy. Muut yritykset lienevät mielenvirkistystä =) ja ainakin ehkäisymielessä aina pelotellaan, että yhdynnän aikana siemennestettä tihkuu ennen varsinaista siemensyöksyäkin eli eiköhän "kaikki sisään" ole yhtä turhaa kuin jalkojen nostelu...
Vuoden yrittämisen jälkeen kannattaa oman mielenrauhankin takia jo käväistä näytillä, tsemppiä !
 
Päivi79
Hakeuduin tutkimuksiin jo noin 3-4 kk yrityksen jälkeen, koska kuukautiset olivat aivan sekaisin(kp jopa 126 ja 117). Nyt olemme yrittäneet 1v5kk....ilman tulosta.....kystia kyllä kasvaa mutta ei mitään muuta.
Yrityksen puutteesta ei ole kyse....jos sanonta harjoitus tekee mestarin niin me kyllä ollaan sitten supermestareita.
 

Meillä yritystä nyt takana 1v7kk ja yksi inssi on takana. Toinen tehdään helmikuun puolessa välissä.

Meillä on 8-vuotias poika, joka sai silloin aikoinaan alkunsa heti pillerit lopetettuani, ekasta kierrosta siis :heart:

Lääkäriin menin tutkimuksiin silloin, kun oltiin vuosi yritelty.
 
poika 3kk
Meillä oli yritystä n.1v. Oltiin n.parin viikon ajan (n.viikko ennen ja jälkeen ovulaation) se 2-3 krt. viikossa ja "kaikki sisään" periaatteella. Kiinnostaisikin tietää miksi joku ei olisi "kaikki sisään" periaatteella jos lasta raskautta yrittää?Tutkimuksiin menin aluksi kipeän endometrioosin vuoksi jonka paljastuttua vaikeaksi ja hoitamattomaksi lääkäri suositteli heti IVF-hoitojen aloittamista.
 
Puolisen vuotta oli yritystä, kun menin sitten terveyskeskukseen lääkäriin. Muuten ei varmasti olisi vielä tullut mentyä, mutta kierrot oli ensin pitkät ja sekaisin pillereitten lopettamisen jälkeen, ja sitten jäivät tulematta kokonaan...eikä oo tulleet vieläkään! Kp 108 menossa!!! Verikokeet otettiin, ja nyt odotan PCO-epäilyjen takia gynelle ultraan aikaa. Mutta ajattelisin näin, että jos kierrot on säännölliset ja kaikki tuntuu olevan kunnossa, niin vuoden voi ihan huoletta yrittää vauvaa, ja koittaa aina ovulaation aikana varsinkin yritellä...jos ei tuota tulosta, niin sitten lääkäriin.
 
Meillä oli yritystä kai jotain 6 vuotta. sinä aikana oli kolme kohdun ulkopuolista raskautta. sitten poistettiin toinen munajohdin kun oli tukossa. sitten testattiin onko se jäljelle jäänyt auki. pari vuotta sitten mentiin hoitoihin ja tehtiin kolme inseminaatiota. Ei tulosta. sitten päästiin tyksiin ivf-hoitoihin ja piikitykset alkoi. Ensimmäinen alkion "istutus" ei onnistunut. Toinen alkionsiirto tehtiin mun oman kierron mukaan ja labra suositteli laitettavaksi 2 alkiota.
Nyt ne labran suosittelemat tyttö ja poika nukkuvat =)
Kyllä sen kuuden vuoden aikana käytiin läpi monta helvettiä, en tiedä miksi ei menty hoitoihin aiemmin. onneksi mentiin :attn:
voimia teille kaikille lapsia kaipaaville ja onnea :hug:
 
Kristiina77
3,5 vuotta "yritystä" takana ja nyt rv 7. Hoidoissa ei olla käyty, vuosi sitten oli keskenmeno näillä viikoilla. Nyt sitten odottelen ultraa ja toivon että vatsassa oikeasti on kyytiläinen - ja pysyisi siellä!
 
Ensimäistä lasta yritettiin "kotikonstein" yli kaksi vuotta. mittailin lämpöjä..kokeilin eteerisiä öljyjä, muistaakseni ruusuöljyllä voitelin vatsaani ;) ja koitin tietysti pysyä ajantasalla ovulaation suhteen. Jouduin sitten alavatsakipujen takia tutkimuksiin ja munasarjoista löytyi onneksi vaarattomia kystia. Kystat poistettiin ja alkoi uusi odottamisen odotus...mutta aikaa kului eikä mitään tapahtunutkaan.
Sitten alkoi häiden suunnittelu ja olin raskaana melkein heti kun unohdin yrittämisen..
Toinen lapsista syntyi heti perään, ikäeroa tasan vuosi.
Kolmatta lasta yritettiin taas vuosi ja turvauduin taas luontaistuotekaupan tuotteisiin..ja kuukauden päästä olin raskaana!
En tiedä oliko niistä apua vai eikö, joka tapauksessa lopputulos oli toivottu!!
Neljäs lapsi sai alkunsa ihan "vahingossa" ja ikäeroa tulee nyt kahden nuorimman välille 1v 3kk.
jaksamista teille kaikille jotka asian kanssa taistelette, vaikka olenkin "suurperheen" äiti, on muistissa vielä ensimäisen yrittäminen ja kuukausittainen raskaustestin osto...turhaan.
 
Meillä oli yritystä noin vuosi, kun hakauduttiin Väestöliittoon tutkimuksiin. Minusta ei ihmeempää syytä lapsettomuuteen löytynyt, ainoastaan, että joka kierto en ehkä sit ovuloinut, mutta mieheni siittiöistä löytyi vähän hyviä laadultaan. Eka inssi tehtiin, eikä mitään, mutta toisesta IUI:stä tulinkin raskaaksi tammikuun lopussa. En vieläkkään usko, että olen oikeasti raskaana. Kyllä se elämä yllättää! Nyt vain odotan ekaa ultraa ja sitä, että kaikki menisi hyvin. :heart:
 
Hei !
Me ollaan yritetty ensin vähemmän aktiivisesti ja nyt ovulaatiotestien kanssa, 11kk. Eilen kävin lääkärissä ja ovulaatio oli juuri sopivasti tapahtunut, katsoi ultralla. Perjantaina menen verikokeisiin. Mies vie oman näytteensä perjantaina labraa.
B) Terveisin, Maariaa
 
äitinyt
Meillä oli yritystä aikanaan 5 vuotta. Tänä aikana tehtiin kaksi mikroinjektiota, pari pakastesiirtoakin. Kaksi kertaa tulin raskaaksi, mutta molemmilla kerroilla se päättyi keskenmenoon. Päätimme pitää tauon..aloitin koulun. Ehdin opikella neljä kuukautta, kun poika ilmoitti tulostaan...ihan luomukeinoin. Ja pojan ollessa 1,3v, olin jälleen raskaana. Tällä hetkellä kaksi ihanaa lasta ja lapsettomuus on muisto vain. Toivon sinulle ja kaikille muillekin lapsettomuudesta kärsiville voimia ja ennenkaikkea uskoa tulevaan :hug:
 
Voimia kaikille lasta toivoville, ihmeitäkin tapahtuu, vaikka lääkärit sanoisivat mitä! Toiset lääkärit kehottavat yrittämään vuoden ennen tutkimuksia, toiset taas puoliv vuotta. Itsellä 2 raskautta nuorempana suht heti ehkäisyn päätyttyä, nyt vanhempana puolen vuoden sisällä 2 keskenmenoa, sitten onnistunut raskaus n vuosi aloituksesta. Kyllä rankkaa on toivoa kun syli pakottaa lapsen kaipuuta.. Mutta olen sitä mieltä että joku nämä asiat "junailee"meidän puolestamme, raskaus alkaa kun niin on tarkoitettu.. Onnea yritykselle, älä menetä toivoasi!
 
flerry
Ensimmäistä tehtäessä kolme ja puoli vuotta ilman ehkäisyä ja nyt takana melkein neljä vuotta ilman ehkäisyä. Mies on matkan varrella vaihtunut, mutta ongelmat tässä asiassa ei.
 
lapset tuli niin että eka heti tärppäs, toka 6kk. ja kolmas 4kk. kun neljäs olisi saanut tulla heti perään eipä ole tärpännyt nyt 4.4vuoteen!
Hormonit eivät ole auttaneet hoitona ja itse alkanut menettää toivon koko asiaan, joku ratkaisu piti keksiä ettei ihan vaivu epätoivoon.
Tiistaina menen hormonikierukan laittoon etten enää elättele turhia toiveita ja pety joka kk. katkerasti!
 
lerppu
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.02.2005 klo 04:43 annikki kirjoitti:
kauanko yritystä takana että menetitte oman toivonne ja otitte yhteyttä lääkäriin?

ja oliko tosa yrityksessä se maaginen väh 2-3 kertaa viikos ja kaikki sisälle periaate?

Kiitoksia kokemuksista :heart:

Meille tuli kertalaakista..eli yhdestä kerrasta
 
Trillian harmaana
yritystä 1,5 vuotta ennen hoitoon hakeutumista. Hoitojen lopetus tuloksettomina n 1,5 vuoden jälkeen. Luomuraskaus vähän vajaa 4v hoitojen loppumisesta. Eli siis n 7,5v yrittämistä ja yllätysraskaus.
 

Yhteistyössä