kuinka kalliin lahjan vietti synttärisankarille

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
jos kyseessä om eskari kaveri ja ei millään tavalla itselle tuttu, vain lapselle tuttu?
Mietin mikä olisi sopiva hinta ja mitä ostaisi 6-vuotiaalle pojalle keskiviikon juhliin=)
 
mAu
Alkuperäinen kirjoittaja Hankey:
Hinta vaihtelee, joskus lahja on alekorista löytynyt lelu, joskus yli 15 euron tavara, josta lapsi vakuuttaa päivänsankarin pitävän. Pehmolelu on aika varma valinta.
Pehmolelu on ehkä maailman turhin lahja ja lähes painajainen esim. astmaatikkoperheissä. Mun 6v poika ei kyllä innostuisi pehmolelusta eikä kyllä varmaan 3v tyttökään. Erilaiset lautapelit ja esim. hauskat pelikortit on varma ja halpa valinta.
 
vieras
10-15e laitan lapsen kaverin lahjaan noin yleensäjoskus voi mennä enemmänkin.en halua ostaa krääsää vaan jotain jolla lapsi oikeasti jotain tekeekin.tuon ikäiselle esim.pikkuautot,satukirjat,sit jotkut turtlesit yms.hahmot on varmasti mieleisiä.
 
emo
Leegoja tulee aina kavereilta, kai se on varma valinta kun ei tunne paremmin. Esim. just omani sai kolme Bioniclee. Sit sai prätkähiiren, turtlesin, dinofrozin, sotkusaippuan ja tekohampaat, karkkia. Tyytyväinen oli kaikkiin. Keräilykortit esim.pokemon on myös varma valinta tuo ikäiselle ja kaikki muukin pokemoneihin liittyvä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Merlion:
Kylla meilla menee kavereiden lahjoissa se 20 e kipukynnys. Kummilapsille sitten voi menna enemmankin. Tanaan meni nuorimman likan kaverin lahjaan reilu 20, ostettiin peli hanelle.


Meilläkin on kipuraja 20?.
Sukulaisten ja kummilasten lahjoilla ei sinällään ole kattoa.

 

Yhteistyössä