Kui pal tein vauvat syö?

  • Viestiketjun aloittaja Vai ollaanko me vaan erilaisii?
  • Ensimmäinen viesti
Vai ollaanko me vaan erilaisii?
Eli toivoisin vastauksia 10-12 kk:n ikäisten vaavien äideiltä. Miten paljon (desilitroissa vaikka) vauvanne syö kerralla ja miten usein syö. Kun ei tuon meidän tirrin paino nouse ei millään vaikka syö 5krt/pvä ja miadot päälle ja kertasyönnit on sellaista 1, 1,5, 2 dl ruokaa.
 
Ap
Mies on lyhyt eli en odotakkaan koripalloilijaa, heh, eikä se pituus niin mutta se paino. Ei vielä edes yheksää kiloa. Poika kuitenkin pörrää kaiket päivät eli ei ole väsyneen oloinen, kai se sitten kuluttaa niin paljon?
 
Meillä on vajaa 10-kuinen. Syö myös aika huonosti ja painonnousu on myös ollut hieman huonoa. Syö päivässä yhden ison pilttipurkin ruokaa, puuroa vaihtelevasti mutta ehkä keskimäärin pari desiä päivässä, purkin hedelmäsosetta. Lisäksi väinämöisen palttoonnappeja ja maissinaksuja
 
Saman verran taitaa mennä Mangustin lapsukaisella.

Meillä vähän yli 10kk. Aamulla ei yleensä syö mitään, kun juo vaan maitoa. 1dl-2dl menee sillon. Sitten liha/kala/kanaruokaa syö 8kk ikäisen 1/2 -1 prk. Sit myöhemmin syö kans uudestaan pääruokaa ja menee yleensä samanverran. joskus menee siis esim.1 1/2 prk päivässä tai sit vähintään 1prk. Maitoa ja vettä ruoalla. Välipalana syö hedelmäsosetta purkillisen, jos sitäkään :) + maitoa menee sillon kans. Maitoa annan muutenkin tarvittaessa. Iltapuuroa 1dl ja unimadot. Aina muutenkin päikkäreille mennessä maitoa. Määriä en osaa oikein sanoa, kun ei tule niin tarkkailtua.

Paino on noussut hyvin. Nyt ei ole kyl punnittukaan, mut ei ainakaan ole kutistunut ;)
Liikkuu aika paljon. Itsellä tuntuu välistä, että syö niin miten sattuu määriä, että miten sitä jaksaa myyrtää joka paikkaan kuitenkin mennä :) Nousee seisomaan tukea vasten, istuu ilman tukea ja osaa siis myös mennä itse istumaan, ryömii ja konttaa välillä. ja kovasti pitää kävelyttää :)

Tällei meillä...
 
Meillä 11kk poika.
Aamulla 9.00 n.2dl puuroa+hedelmäsosetta + 2dl maitoa.
Päivällä 12.00 sellanen +8kk (2dl?) purkillinen ruokaa tai sama määrä kotitekoista ruokaa + maitoa pieniä huikkia.
Päivällä 15.00 purkki (1dl?) hedelmää ja leipää + 2dl maitoa.
Illalla 18.00 jälleen sama setti, kuin 12.00.
Ennen yöunta 20.30 2dl velliä.

Ohhoh.. tuntuupas kauheelta määrältä.. :LOL:
Painoa on n.11kg ja pituutta n.80cm. :)
 

Yhteistyössä