kreikan upein saari??

  • Viestiketjun aloittaja "susu"
  • Ensimmäinen viesti
"susu"
Mennään häämatkalle, rakastetaan kumpikin Kreikkaa. Nyt Pitäs päättää vaan minne...? Suosituksia...n.1000€/ hlö mutta saa olla kalliimpikin jos hyvät perustelut
 
"Maj"
Saaret tuttuja, vaikee laittaa paremmuusjärjestykseen.
En lähtis nyt kyllä Kreikkaan. Turistien kohtelu ym. niin muuttunut rahapulan vuoksi siellä. Kaikissa paikoissa ei enää käy edes Visa tai muut kortit. Käteistä vaativat.
 
Naxos. Vehrein saari kykladien saariryhmästä johon myös santorini kuuluu. Lennettiin silloin santorinille ja sieltä laivalla naxokselle. Loppukesästä kyllä joka ikinen saari on rutikuiva, joten jos oikeasti haluaa vihreyttä, suuntaa sinne touko-kesäkuun alussa.
 
jupi
Ios on kiva jos olette nuoria ja hyväkuntoisia. Paljon kilometrin mittaisia portaita. Ihania rantoja, kaunis satama alue jossa paljon ravintoloita ja ioksen Chora ostoskeskus on mahtava elämys.

 
"Zap"
Unohtakaa Santoriini, joka nauttii ihan naurettavasta hypestä suhteessa sen "taianomaisuuteen". Santorini on hyvin karu turistien kansoittama rysä, jossa saaren pääkaupunki Thera on mielenkiintoisin nähtävyys. Sekin on tosin aivan tavallinen kreikkalainen pikkukaupunki, jonka suurin erikoisuus on kraaterin rinteeseen rakentaminen.

Ehdottaisin hyvin vehreää saarta, joka on mielestäni aliarvostettu eli Lefkas. Veikkaisin paikan kelpaavan jos se on Onassikselle kelvannut. Eli Skorpios -saari on joidenkin satojen metrien päässä Lefkaksesta (Nidristä) ja sinne pääseen veneellä. Tai itse saareen ei pääse, mutta saaren edustalle hiekkarannoille uimaan. Lefkaksen pohjoispuoli on välimeren saareksi järisyttävän upea jyrkkine kalloineen, joiden alla lähes paratiisirannan oloinen keidas:

http://www.google.fi/search?q=Lefkas&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ftk8U-n8GoqJ4AS0tICYAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=687

Koska teidän lomabudjetti sallii pienen luksuksen, niin suosittelen Nidristä jonkin matkaa länteen olevaa todella korkeatasoista (turistihotelliksi) hotellialuetta, joka on suunnattu nimen omaan pariskunnille. Esimerkkinä Porto Galini Seaside.
 
Kreikan kävijä
[QUOTE="Zap";29742137]Unohtakaa Santoriini, joka nauttii ihan naurettavasta hypestä suhteessa sen "taianomaisuuteen". Santorini on hyvin karu turistien kansoittama rysä, jossa saaren pääkaupunki Thera on mielenkiintoisin nähtävyys. Sekin on tosin aivan tavallinen kreikkalainen pikkukaupunki, jonka suurin erikoisuus on kraaterin rinteeseen rakentaminen.

Ehdottaisin hyvin vehreää saarta, joka on mielestäni aliarvostettu eli Lefkas. Veikkaisin paikan kelpaavan jos se on Onassikselle kelvannut. Eli Skorpios -saari on joidenkin satojen metrien päässä Lefkaksesta (Nidristä) ja sinne pääseen veneellä. Tai itse saareen ei pääse, mutta saaren edustalle hiekkarannoille uimaan. Lefkaksen pohjoispuoli on välimeren saareksi järisyttävän upea jyrkkine kalloineen, joiden alla lähes paratiisirannan oloinen keidas:

Lefkas - Google-haku

Koska teidän lomabudjetti sallii pienen luksuksen, niin suosittelen Nidristä jonkin matkaa länteen olevaa todella korkeatasoista (turistihotelliksi) hotellialuetta, joka on suunnattu nimen omaan pariskunnille. Esimerkkinä Porto Galini Seaside.[/QUOTE]

Allekirjoitan Zapin näkemyksen!
 
"susu"
Vastauksista, täytyy vielä googlata mutta Santorini ja parga vahvoilla. Lefkaksella olen ollut ja Se oli musta todella tylsä paikka. Yksi tosi hieno uimapaikka, ei muuta mainittavaa..toki saa ehdottaa vielä muitakin kohteita kun kreikka, mutta Euroopassa pitäisi olla.
 
"Zap"
[QUOTE="susu";29742303]Vastauksista, täytyy vielä googlata mutta Santorini ja parga vahvoilla. Lefkaksella olen ollut ja Se oli musta todella tylsä paikka. Yksi tosi hieno uimapaikka, ei muuta mainittavaa..toki saa ehdottaa vielä muitakin kohteita kun kreikka, mutta Euroopassa pitäisi olla.[/QUOTE]

Niin Lefkas ei ole bilepaikka, mutta miten ihmeessä voit olla tuota mieltä että yksi hieno uimapaikka??? Tuohan on erityisen kuuluisa nimen omaan todella hienoista uimapaikoista. Kannattaa muuten niissä lomakohteissa liikkua sitä hotellialuetta kauemmaskin.

Sinänsä ihmettelen haluasi lähteä Santoriiniin tuossa tapauksessa. Valtaosa turisteista majoittuu Kamarin turistikylään, jossa ei ole muuta kuin turistirysäravintoloita ja -kauppoja. Kamarin ranta on yksi suora keinotekoisesti laajennettu ja kunnostettu pitkä ranta-alue. Bileitä ei ole muuten sitten Santoriinissakaan tarjolla.

Pargasta (sielläkin olen ollut), Parga on ihan kiva paikka, mutta jos Lefkas ei tuota positiivisia mielleyhtymiä, niin silloin Parga on todella suuri pettymys. Menkää sitten ennemmin siihen viereen Korfun saarelle (myös täällä käynyt), se on Pargaa parempi paikka.

Jos biletystä olette hakemassa, niin sitten Kos. Tämä on mielestäni Kreikan paras bilepaikka, vaikka itseäni Kos ei suuremmin puhutellut kun siellä noin 10 vuotta sitten kävin.
 

Yhteistyössä