koulut alkoi ja teinit sitten heti myöhästyi

Alkuperäinen kirjoittaja Kuu:
Alkuperäinen kirjoittaja matamiko:
samsung...pitänee käskee kattomaan käyttiksistä eikö muka soi jos känny kiinni... :/

Mun samsung ei herätä jos on puhelin kiinni että voivat puhua totta kyllä...
joo en sitä epäilekkään etteikö kännyissä ollut syy etteivät heränneet..mutta jos näin niin tyhmästi on känny suunniteltu :whistle:
 
ei soi
Jos laitat äänet pois ei herätys toimi. Tai sitten pitää tehdä niin, että valitsee ensin äänettömän tilan ja sitten asettaa herätyksen ja sitten puhelin kysyy käytetäänkö herätyksessä ääntä.
Virran pois laitossa samsungissa pitää olla herätyksen yhteydessä löytyvässä virran kytkentä kohdassa täplä päällä kohdassa-> herättää vaikka puhelimesta laitat virran pois.
 
outoa
toimii juuri niinkuin tuossa ei soi nimimerkillä kirjoittava on laittanutkin... EI saa laittaa äänettömäksi tai ei soi!!!
Ja todellakin muistaa laittaa sen virran kytkennän päälle, jotta herätys toimii suljettuasi puhelimen. Näin ainakin sgh-d900 malli toimii.
 
Alkuperäinen kirjoittaja matamiko:
Alkuperäinen kirjoittaja Greeata:
Eikö sitä puhelinta voi vaan laittaa äänettömälle yöksi, ni herättää ainakin. Ei kovin moni känny herätä, jos puhelimen sulkee.
jaa-a.kai sen muuten vois mutta kun noi teinit tykkää sit räplätä sitä,vaikka pitäis jo nukkua :x
Sit se on vaan hommattava perinteiset herätyskellot :)

Tämmönen on paras:


Aiheuttaa semmosen syränhalvauksen, ku pärähtää soimaan, et varmasti teinit herää. Ja varsinkin kun sen laittaa hieman kauemmas soimaan, ni teinin on pakko nousta ylös sammuttamaan se :D
 
tatsvits
mul on samsungin touchwiz (vai mikä se oli, no sellanen kosketusnäyttöhässäkkä kuitenkin) ja se soi herätyksen vaikka ois äänettömänä. kiinni ollessa en oo kyl koskaan kokeillu...
 

Yhteistyössä