Kotigastronomi kokemuksia

  • Viestiketjun aloittaja lisätienestejä
  • Ensimmäinen viesti
lisätienestejä
Löysin haun kanssa vain ikivanhoja keskusteluja tästä. Mutta minkälainen on nykytilanne?

Voiko tuolla oikeasti tienata jotain? Ajattelin siis jos alkais myymään lähikaveripiirille ja sukulaisille, ei erikoisemmin kutsuja tms.

Onko hinta/laatu-suhde ihan OK? Vai ovatko kalliimpia kuin kaupan santa mariat ja meirat sun muut?
 
Kiitos kysymästä - mukavia kokemuksia. =) Olen toiminut jämynä jo vuosia, välillä aktiivisemmin ja välillä "maannut laakereilla" (tehnyt aktiivisemmin toista). Se onkin tässä yksi hyvä puoli, että tätä voi tehdä silloin, kun huvittaa, jaksaa tai viitsii. Välillä voi tosiaan pitää taukojakin.

Voiko tuolla oikeasti tienata jotain? Ajattelin siis jos alkais myymään lähikaveripiirille ja sukulaisille, ei erikoisemmin kutsuja tms.
Voi, jos asian eteen tekee jotain (mainostus, kutsujen pito tmv.). Sohvalla istumalla tästäkään ei tule mitään, mutta suht' helpolla, jos hieman jaksaa nähdä aluksi vaivaa.

Onko hinta/laatu-suhde ihan OK? Vai ovatko kalliimpia kuin kaupan santa mariat ja meirat sun muut?
Tottakai tuotteet ovat kalliimpia, kuin kaupassa, mutta pakkauskoot ovat isompia (kuitenkin järkeviä kotikeittiöön) ja tuotteet on tuoreempia. Mausteet jauhetaan ja mausteskoituksetkin sekoitetaan vasta suomessa. Tällöin niitä kuluu vähemmän, eikä se hinta sitten loppuviimeksi ole sen kalliimpi, kuin kaupan mausteissakaan.


Minkälainen bonusjärjestelmä noilla on?
Myyntikate tuoteryhmästä riippuen 25 - 40%. Lisäksi rahallinen bonus tietyn taulukon mukaan omista ja ryhmän ostoista laskettuna.

Onko mahdollista ihan vain ostaa mausteet sun muut omaan käyttöön, vai vaativatko jotain minimimyyntiä?
On mahdollista tilata vain omaankin käyttöön, eikä myyntivelvoitteita muille ole. Voit siis olla pelkkä "tukkuostaja" ja saada tuotteet jämyhinnoin (vaatii siis kuitenkin tekemään jämysopimuksen firman kanssa ja tilaamaan aloitusetin). Ainostaan minimitilausmäärä on 60€ jämyhinnoin, mutta se ei siis tarkoita, että se pitää tilata joka kuukausi, vaan sen on kertatilauksen minimi.

Tuotteisiin ja konseptiin voi tutustua tuolta; Kotigastronomi - Etusivu mutta jos haluat lisää tietoa ihan jämytoiminnasta, niin pistä yksäriä tai meiliä: energetix.magneettikorut(at)gmail.com. Se on tuon mun toisen edustamani konseptin meili, mutta ei haittaa, kun muistat mainita, että asia koskee KotiGastronomia.
 

Yhteistyössä