Koti-iskä vastaa

"vieras"
No joo, mutta näiden marttyyriäitien vuodatukset tuosta hommasta on lähinnä naurettavaa liioittelua.
sinulla on aukoriteettia äideillä ei! kun niillä tunteet! Miehet ootte aika tunteettomia sillä saralla millä äiti voi antaa tunteen! Miehet osaa saman mitä äiti! ja lapset ihastuu isää kun se osaa olla myös mukava ja näytää torun ilmeellä! Mies yleensä on se joka on privitiviisenä luettu suojelijaks! Siks naiset ihastuu voimakkaisiin ja isoihin että suojelet jälki polvee! Se on sitä evoluutiota! Oonks liikaa lukenut :). pitäskö lopettaa älyköinti?
 
Aries 78
[QUOTE="vieras";25626466]sinulla on aukoriteettia äideillä ei! kun niillä tunteet! Miehet ootte aika tunteettomia sillä saralla millä äiti voi antaa tunteen! Miehet osaa saman mitä äiti! ja lapset ihastuu isää kun se osaa olla myös mukava ja näytää torun ilmeellä! Mies yleensä on se joka on privitiviisenä luettu suojelijaks! Siks naiset ihastuu voimakkaisiin ja isoihin että suojelet jälki polvee! Se on sitä evoluutiota! Oonks liikaa lukenut :). pitäskö lopettaa älyköinti?[/QUOTE] Mie olen miettinytkin että mikä minussa kiinnostaa vastakkaista sukupuolta. Iso ja ruma mies joka kouluttautunut ja työskennellyt turvallisuus alalla :)
 
Lunatic
[QUOTE="vieras";25626466]sinulla on aukoriteettia äideillä ei! kun niillä tunteet! Miehet ootte aika tunteettomia sillä saralla millä äiti voi antaa tunteen! Miehet osaa saman mitä äiti! ja lapset ihastuu isää kun se osaa olla myös mukava ja näytää torun ilmeellä! Mies yleensä on se joka on privitiviisenä luettu suojelijaks! Siks naiset ihastuu voimakkaisiin ja isoihin että suojelet jälki polvee! Se on sitä evoluutiota! Oonks liikaa lukenut :). pitäskö lopettaa älyköinti?[/QUOTE]


Ai ettei naaras ole SUOJELIJA. Ime nyt jo...
 
  • Tykkää
Reactions: harmoillen

Yhteistyössä